Vând telefon Nokia X6 impecabil ținut în husă, cameră foto de 5 mpx cu blitz dublu led, wi-fi, gps, are 2 programe de navigație instalate plus google maps, multe aplicații, jocuri. Specificații complete găsiți pe net, telefonul nu are meniu în limba română.Nu am accesorii, numai încarcator de rețea. Sunt deschis la schimburi cu telefoane android, în special samsung și ofer diferență. Preț 550 lei un pic negociabil.
Vând / Schimb Nokia X6
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tocmai ce am studiat un pic ce mi-ai propus, dar nu mă bag, deocamdată sunt interesat să-mi iau un samsung cu android. pot să-mi iau unul la pret de abonament acuma și mai aștept poate reușesc să-l vând cash, sau eventual un schimb și dau eu diferență.
Comment
-
am un prieten cu un samsung, telefonul e impecabil, insa nu mai stiu sigur modelul, ce stiu sigur e ca are sistem de operare android, facem o afacere, il cumpar eu de la el si ti.l dau tie la schimb pe al tau?
o sa revin cu mai multe detalii despre telefon!
rectific, este i 5500 galaxy 5, specificatii aici, te intereseaza?Last edited by nicu_rcn; 14 November 2011, 12:05.sigpic
Comment
-
Am studiat modelul și am ajuns la concluzia că mai aștept poate îl vând cash......pot sa-mi iau telefon la prelungire de abonament acuma că mi-a expirat contractul. Am gasit modelul de telefon care mi l-ai propus cu preturi incapand de la 300-350 lei iar modelul meu de telefon preturile incep de la 550 lei, foarte rar un pret de 500 lei.....deci asta e un aspect iar restul aspectelor sunt legate de caracteristicile celor doua telefoane. Deci mai astept, oricum multumesc pt oferta ta.
Comment
Comment