O am de doi ani de zile, interval în care nu mi-a făcut niciodată probleme. Performanțele sunt foarte acceptabile, chiar și în jocurile actuale. În funcție și de celelalte componente dintr-un PC, se pot obține rezultate excelente la rezoluții nu foarte mari, ceea ce rezidă într-un gameplay fluent și decent.
De specificații nu mai amintesc, voi pune niște review-uri pentru cei care nu cunosc placa și niște screen-uri din GPU-Z.
Ventilatorul este foarte silențios în idle, dar nici în load nu stă rău, pentru că urechiometric vorbind este absolut nederanjant. Temperaturile în idle se pot vedea în screen-uri, iar în load ajung pe la 73 C, în condițiile în care carcasa mea nu este foarte aerisită.
Garanție nu am, dar voi oferi o săptămână sau două, timp în care se poate testa și verifica.
Prețul este 200 de lei dacă o predau personal în Pitești sau 220 în rest (20 de lei pentru curier).
Motivul vânzării este upgrade-ul.
Preț: 200/220 de lei
Modalitate de contact: aici sau PM
Oraș: Pitești
Metode de livrare: personal/poștă/curier
De specificații nu mai amintesc, voi pune niște review-uri pentru cei care nu cunosc placa și niște screen-uri din GPU-Z.
Ventilatorul este foarte silențios în idle, dar nici în load nu stă rău, pentru că urechiometric vorbind este absolut nederanjant. Temperaturile în idle se pot vedea în screen-uri, iar în load ajung pe la 73 C, în condițiile în care carcasa mea nu este foarte aerisită.
Garanție nu am, dar voi oferi o săptămână sau două, timp în care se poate testa și verifica.
Prețul este 200 de lei dacă o predau personal în Pitești sau 220 în rest (20 de lei pentru curier).
Motivul vânzării este upgrade-ul.
Preț: 200/220 de lei
Modalitate de contact: aici sau PM
Oraș: Pitești
Metode de livrare: personal/poștă/curier
Comment