up
Reparatii Laptopuri
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Buna. Vin si eu aici cu o intrebare, nustiu daca e bine pusa aici, rog pt cine stie mai bine sa o mute unde trebuie. La un Acer a dat fiica-mea cu apa pe el, s-a oprit in 3 sec. Doctorii de pe aici ziceau ca e dusa placa de baza. Se mai poate face ceva cu el? MersiSezi bland ca-s din Maramu' ❗️❗️❗️
Comment
-
Salutare,detin un emachines E730Z si mi-a cazut apa fiarta pe ecran,functioneaza perfect insa pe ecranul cu LED mi-a aparut in partea de jos 3 pete albe,ce se poate face si daca ai idee un monitor cam cat ar costa?De preferinta dami un PM.
Stima si un UP si de la mine !sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
probabil ca a intrat apa in spatele LCD-ului .. intre difuzorul de lumina si sticla LCD-ului. daca e asa atunci trebe desfacut si sters slabe sanse sa mai fie pus la loc. un LCD LED nou ajunge si pana la 600 de lei .. unu sh undeva la 350 .. 400 de lei
Comment
-
@ toporas.. verifica mai intai alimentatorul sa dea tensiune.. de preferat sa-l testezi cu un bec de 12 v de far logan ca daca il aprinde asa vezi si daca tine curent. daca e bun incarcatorul atunci placa de baza e defecta. daca doresti il poti trimite la mine pt o investigatie si eventual o reparatie.
@ rey90 la tine e displayul defect. dungulitele alea apar din cauza ca foliile din partea de sus, care fac legatura intre placa de comanda a displayului (matricea) si displayul in sine, s-au dezlipit.. de obicei pe partea cu displayul se dezlipesc si nu ai ce sa le mai faci. solutia ieftina dar de carpeala este sa bagi ceva in partea de sus exact acolo unde apar dungulitele sa tine presat pe display. solutia mai scumpa este inlocuirea displayului.
Comment
-
presupun ca e problema la k52n .. deoarece a fost dus la ganatie a mers 5-6 luni dupa care display-ul a zis hai sa il enervam pe fraier ...deci parerea mea e ca posibil sa fie din fabrica cu defectul cred nu stiu nu sunt expert .. oricum multumesc pentru informatie
Comment
Comment