DECODEZ Orice Model Blackberry - 25 Lei!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• DECODEZ Orice Model Blackberry - 25 Lei!!!

Decodez orice model de Blackberry, nu conteaza reteaua pe care este codat sau tara de provenienta.
    Tot ce trebuie sa faceti este sa imi trimiteti corect, IMEI-ul telefonului si PRD-ul (le gasiti pe eticheta alba din spatele telefonului, sub acumulator).
    In cateva minute o sa va transmit codul de deblocare, pe care dvs il tastati pe telefon, va ajut pe tot parcursul operatiei.
    Costul deblocarii este 25 lei pe care ii achitati prin transfer bancar, paypal, sau personal unde e cazul, DUPA ce telefonul este deblocat!Merg pe incredere!
    Nr. tel: 0744 871 959 Bogdan sau 0744 594 765 Daniel
    Attached Files

La un Nokia n8 nu te bagi?

Comment

Fyrestarter ai PM!!

Comment

anunt valabil!
        cei care au alte modele in afara de blackberry si vor sa le decodeze ma pot intreba, o sa verific daca se pot face cu cod sau va trebui sa mergeti la service.

Comment

auzi dar BB 9900 care umbla pe piata cu pinul blocat poti sa le faci ceva?
          sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

iti da MEP 0(zero)?adica daca bagi o cartela a unui operator (nu ala pe care e blocat telefonul) iti apare un mesaj, dai yes/ok de 2x si iti zice mep-ul.daca e mep0 n-am ce-i face.s-a tastat gresit, de 10x, codul de deblocare si e blocat, poate fi folosit ca mp3 .

Comment

dottore ma refer la acele telefoane care pleaca cu pinul blocat din fabrica si nu se poate activa bb decat daca ai factura. Sunt pe piata de ceva timp aceste telefoane care nu mai ajung la destingatie sigilate in cutie (nu ciordeli din fabrica fara pin si imei pe ele) si care nu pot sa fie activate ca pinul este blocat la BB

Aici te intreb daca ai o solutie? gen sa stergi pinul telefonului si sa pui pinul de la un telefon vechi care nu mai e folosit dar are pinul activat la bb

Postul meu e pus pt ca am fost in situatia asta si a trebuit sa renunt la telefon dar mi-as lua din nou daca stiu ca as putea sa am serviciile bb activate pe el
              sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

acum am inteles, lasa-ma sa verific si maine iti dau un raspuns!
                oricum daca merge facut ceva, se face prin cablu, nu mai merge online cu cod, dar te ajut telefonic sau prin team viewer!
                maine iti zic ce si cum!

Comment

nu mai are nimeni telefoane codate?

Comment

userul brutus1789 s-a ales cu telefonul decodat
                    astept in continuare cereri pt orice model de blackberry, codat pe orice retea din lume!
                    ma puteti intreba si de alte modele, gen iphone,nokia, htc, lg etc.

Comment

Corect.
                      A reușit din prima.
                      Omul serios.

Comment

ms, te mai astept si cu alte modele, oricum ce ai avut tu a fost o provocare ca nu am mai facut

Comment

anunt valabil, hai cu telefoane codate

Comment

astept cereri pt decodare

Comment

Decodare online, prin imei, pt blackberry sau alte modele!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google