[vand] Iphone 4 Negru 16gb

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [vand] Iphone 4 Negru 16gb

Telefonul e impecabil,are folie de 100 lei pe fata si pe spate de aia normala + carcasa din plastic.
    Cumparat din octombrie 2011 de la vodafone.Este codat pe vodafone,daca vreti sa fie neverlocked costa 150 lei .
    Dau la el cutie + accesorii
    Pret 1400 lei.
    Attached Files
    Last edited by Cristi_Xp; 12 June 2012, 12:03.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

O poza cu telefonul ?
    pretul cat este ?
    sigpic

Comment

Scuze...
      1400 lei .Telefonul este impecabil...o sa fac imediat niste poze cu aparatul
      Attached Files
      Last edited by Cristi_Xp; 12 June 2012, 12:10.
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Si eu astept pozele

Comment

gata pozele ... Il pot trimite oriunde,iar in functie de vechimea si seriozitatea cumparatorului il accept inapoi daca sunt ceva nemultumiri.
          Zgarieturile de pe spate sunt pe folie , e o folie najpa.
          Last edited by Cristi_Xp; 12 June 2012, 12:15.

Comment

Presupun ca nu esti interesat de schimburi....de ce il dai? Vrei sa treci pe S2 sau vine Iphone 5?

Comment

vreau sa-mi iau 4s ...
              sunt interesat de schimb cu 4s... ofer pana in 150 eur.
              Last edited by Cristi_Xp; 12 June 2012, 12:25.

Comment

Dupa ce te joci vreo 10 minute cu un samsung s II ( nu mai vorbesc de S III ) si dupa o sa tii in mana iphone fie el si 4s, ti se va parea de jucarie cel putin ca prima impresie
                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

nu-mi trebuie paleta de ping pong, vreau telefon
                  Plus S2 si S3 pierd la greu din pret de-a lungul timpului...sa nu mai vorbim de S1 , plus nu vad rostul unui telefon quad core,atata timp cat nu sunt dezvoltate aplicatii multe nici macar pentru dual core si nici sa ma tina bateria 1 zi nu imi trebuie.

Comment

Sa nu fim foarte offtopic, mai ales ca e threadul lui Xp ....dar cand ti in mana ambele telefoane, samsung iti da impresia ca e luat din obor de la chineji!

Ai la el cutie si toate accesoriile? Vroia a mea sa vanda s plusul si sa cumpere un iphone dar alb.

Comment

valoarea de revanzare nu ar trebui sa o iei in calcul, iti iei telefonul pentru placerea ta, oricum bafta la vanzare, e un aparat superb
                      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Originally posted by PCH View Post
                        Sa nu fim foarte offtopic, mai ales ca e threadul lui Xp ....dar cand ti in mana ambele telefoane, samsung iti da impresia ca e luat din obor de la chineji!

Ai la el cutie si toate accesoriile? Vroia a mea sa vanda s plusul si sa cumpere un iphone dar alb.
                        am cutia + incarcatorul original + casti + bon cum l-am cumparat.Nu imi place albul si nu o sa imi iau niciodata alb,mai ales ca e si un pic mai gros ca cel negru din cauza ca e alta carcasa,si se vede foarte prost ecranul datorita lipsei de contrast intre ecran si carcasa...albul nu pune in evidenta ecranul retina.Pentru fete e ok totusi albul...
                        samy0388 una e cand dai 30 mil pe un telefon si il poti vinde dupa juma de an cand te plictisesti de el cu 20 , si alta e cand dai 30 mil pe el si il vinzi dupa jumate de an cu 10 ...deci conteaza si asta.

Comment

Cristi unde ai gasit sa-l decodezi cu 150 ron? si in ce conditii? L-ai luat la abonament si ti-a expirat abonamentul?
                          Samy omu a specificat deja ca doreste un TELEFON nu o paleta din plastic ordinar
                          Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

decodarea se face doar oficial prin intermediari care fac decodari , costa 150 lei.L-am luat la abonament,dar abia peste 1 an si ceva e disponibila pe gratis.Deci in perioada contractuala costa 150 lei,dupa ce expira ,normal ar trebui sa fie pe gratis,nu am incercat niciodata.
                            Daca esti intersat,ma pot ocupa si de asta...

Comment

Eram curios deoarece stiam ca este mai mult, Multumesc eu am Iphone 4 astept 5-ul
                              Spor la vanzare
                              Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google