If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Telefonul e impecabil,are folie de 100 lei pe fata si pe spate de aia normala + carcasa din plastic.
Cumparat din octombrie 2011 de la vodafone.Este codat pe vodafone,daca vreti sa fie neverlocked costa 150 lei .
Dau la el cutie + accesorii
Pret 1400 lei.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
gata pozele ... Il pot trimite oriunde,iar in functie de vechimea si seriozitatea cumparatorului il accept inapoi daca sunt ceva nemultumiri.
Zgarieturile de pe spate sunt pe folie , e o folie najpa.
Dupa ce te joci vreo 10 minute cu un samsung s II ( nu mai vorbesc de S III ) si dupa o sa tii in mana iphone fie el si 4s, ti se va parea de jucarie cel putin ca prima impresie
nu-mi trebuie paleta de ping pong, vreau telefon
Plus S2 si S3 pierd la greu din pret de-a lungul timpului...sa nu mai vorbim de S1 , plus nu vad rostul unui telefon quad core,atata timp cat nu sunt dezvoltate aplicatii multe nici macar pentru dual core si nici sa ma tina bateria 1 zi nu imi trebuie.
Sa nu fim foarte offtopic, mai ales ca e threadul lui Xp ....dar cand ti in mana ambele telefoane, samsung iti da impresia ca e luat din obor de la chineji!
Ai la el cutie si toate accesoriile? Vroia a mea sa vanda s plusul si sa cumpere un iphone dar alb.
Sa nu fim foarte offtopic, mai ales ca e threadul lui Xp ....dar cand ti in mana ambele telefoane, samsung iti da impresia ca e luat din obor de la chineji!
Ai la el cutie si toate accesoriile? Vroia a mea sa vanda s plusul si sa cumpere un iphone dar alb.
am cutia + incarcatorul original + casti + bon cum l-am cumparat.Nu imi place albul si nu o sa imi iau niciodata alb,mai ales ca e si un pic mai gros ca cel negru din cauza ca e alta carcasa,si se vede foarte prost ecranul datorita lipsei de contrast intre ecran si carcasa...albul nu pune in evidenta ecranul retina.Pentru fete e ok totusi albul... samy0388 una e cand dai 30 mil pe un telefon si il poti vinde dupa juma de an cand te plictisesti de el cu 20 , si alta e cand dai 30 mil pe el si il vinzi dupa jumate de an cu 10 ...deci conteaza si asta.
Cristi unde ai gasit sa-l decodezi cu 150 ron? si in ce conditii? L-ai luat la abonament si ti-a expirat abonamentul?
Samy omu a specificat deja ca doreste un TELEFON nu o paleta din plastic ordinar
decodarea se face doar oficial prin intermediari care fac decodari , costa 150 lei.L-am luat la abonament,dar abia peste 1 an si ceva e disponibila pe gratis.Deci in perioada contractuala costa 150 lei,dupa ce expira ,normal ar trebui sa fie pe gratis,nu am incercat niciodata.
Daca esti intersat,ma pot ocupa si de asta...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment