Am facut in acest week end ceva curatenie prin garaj si cu aceasta ocazie am gasit niste maruntisuri care nu imi mai fac trebuinta si ca atare le scot la vazare poate tenteaza pe cineva....
O cutie intreaga de varfuri vidia - noi nefolosite - prelucratori prin aschiere feriti-va! - pret 50 lei
Carte sigilata pentru cei cunoscatori in ale vinului - sorturi de vin din intreaga lume, produs sigilat la numai 40 lei
Aparat de compactat pet-uri de 1 sau 2 litri - nou, nefolosit in cutie- 50 lei
Agenda bisericeasca 2012 - 10 lei. Prezentarea manastirilor si bisericilor din Romania
ochelari pe comanda -10 lei
un set de 14 carti - titluri diverse - stare impecabila - la numai 50 lei
un set din 7 titluri - filme pe DVD - toate cu dublaj in limba romana - colectie personala( nu imi plac) - 20 lei
set de inox din zaharnita/ cu compartiment de zaharina si cana de lapte - 30 lei
Romanul Scarlett - 2 volume la numai 50 lei
Difuzoare de tv - impecabile 10 lei
Am mai pus una si alta - ca sa nu mai lungesc mesajul - daca va intereseaza ceva nu ezitati sa ma contactati. Aici sau pe telefon: 0723.870.921
O cutie intreaga de varfuri vidia - noi nefolosite - prelucratori prin aschiere feriti-va! - pret 50 lei
Carte sigilata pentru cei cunoscatori in ale vinului - sorturi de vin din intreaga lume, produs sigilat la numai 40 lei
Aparat de compactat pet-uri de 1 sau 2 litri - nou, nefolosit in cutie- 50 lei
Agenda bisericeasca 2012 - 10 lei. Prezentarea manastirilor si bisericilor din Romania
ochelari pe comanda -10 lei
un set de 14 carti - titluri diverse - stare impecabila - la numai 50 lei
un set din 7 titluri - filme pe DVD - toate cu dublaj in limba romana - colectie personala( nu imi plac) - 20 lei
set de inox din zaharnita/ cu compartiment de zaharina si cana de lapte - 30 lei
Romanul Scarlett - 2 volume la numai 50 lei
Difuzoare de tv - impecabile 10 lei
Am mai pus una si alta - ca sa nu mai lungesc mesajul - daca va intereseaza ceva nu ezitati sa ma contactati. Aici sau pe telefon: 0723.870.921
Comment