[DONEZ] Catelusi Nou Nascuti

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [DONEZ] Catelusi Nou Nascuti

Acum 1 saptamana cateaua de la Ploiesti mi a nascut 9 catelusi.

Tatal este ceva de rasa corcit. Este foarte bine facut si foarte agresiv. Este caine de doctor veterinar bine crescut, ingrijit si vaccinat.

Cateaua mea nu este de rasa dar este crescuta vaccinata, ingrijita si crescuta de cand era mica de noi.

Sunt dispus sa suport toate costurile cu transportul oriunde in tara.
    Attached Files

De ce nu pui o poza cu tatal si mama lor sa avem o impresie asa de cum vor arata
    p.s. am o colega interesata
    Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

cu cateaua o sa pun. acum caut

de catel imi este frica. este o bruta. imi este frica sa intru pe strada. dar in acelasi timp este foarte supus stapanului sau

Comment

Dar ce rasa este masculul? ( sau ma rog ce rasa pare )

Comment

o sa ma interesez ce rasa este. este corcit. o sa incerc si o poza desi este riscant.

uite cateaua. acum a slabit si arata mai rau. inainte era foarte bine facuta. labe groase si musculatura dezvoltata. batea toti cainii de pe strada.
          este foarte docila, prietenoasa si ascultatoare. jumatate din pui srata ca ea, si jumatate ca tasu' ( negri )
          Attached Files

Comment

Off...de ce nu o castrezi? Atatea suflete care cine stie pe unde o sa ajunga!? Oare de ce nu invatam sa fim responsabili?

Comment

crezi ca eu imi doream puii astia ? cateaua a fost luata cu forta sa zic asa de dulaul ala. are pana intr un an si veterinarul ne a zis sa mai asteptam putin. a scapat pe strada si asta a fost

daca nu ii ia nimeni o sa ii cresc pe toti 9. pentru ca sunt ai mei si eu sunt orice in afara de neresponsabil.

Comment

Dodo ca sa judeci pe cineva poate ar trebui sa ai si un motiv cat de cat intemeiat. Observ ca nu ai o varsta impresionanta, sa-mi spui ca din experienta de viata....
                Daca era iresponsabil nu se mai chinuia sa le caute un stapan...

Comment

Nu ati inteles esenta....Nu m-am referit la el personal...
                  In legatura cu castratul unii medici sustin castrarea dupa primul ciclu menstrual altii inainte...tu alegi.Daca vrei sa ai o viata linistita poti sa mergi sa o castrezi dupa ce termina de alaptat.
                  Bafta la gasit stapani! Eu am 7 caini in total,in 3 locuri si cred ca nu imi mai pot permite inca unul.

Comment

cu termina cu alaptatul o castrez direct. nici nu stau pe ganduri. a fost un accident si cu puii astia. o tineam inchisa in curte dar a scapat pe strada.

Comment

M-ar interesa pe mine in jur de 1-2...dar .......transportul pune o piedica.......
                      sigpic

Comment

anunt valabil

Comment

Cateaua seamana cu personajul canin din "The Mask". Spor la donat. Frumosi puiutii.
                          My ride

Comment

anunt valabil

Comment

vreau eu un catel(mascul), negru de preferat 0741 114 222, sunt din Arges

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google