Vand Subwoofer Auto JBL GTO1204 Si Amplificator Auto MAC MPX2500

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Subwoofer Auto JBL GTO1204 Si Amplificator Auto MAC MPX2500

Subwoofer:
    Ce trebuie știut înaintea achiziționării unui/unei Boxa auto! Compararea prețurilor, produselor, magazinelor si păreri de la cumpărători reali într-un loc.

Amplificator auto:
    Când vine vorba de soluții frigorifice și gastronomice, alegerea partenerului potrivit este esențială pentru a-ți susține afacerea în mod eficient și durabil. TC Romania Crown Cool este lider pe piața echipamentelor frigorifice profesionale, oferind consultanță personalizată și produse de înaltă calitate.  De ce să alegi consultanța oferită de TC Romania…

Pret ptr. Amandoua 150 euro.

Nimeni nimic? Eh, ok. Le vand ptr. Ca eu daca le pun acu pe masina pierd garantia pe partea electrica (o tampenie si asta, dar ma rog, e .Ro)
    130 euro?

Comment

Chiar iei in seama tot ce zic astia cu garantia lor ? daca nu luam dupa ei si un bec trebuie sa il schimbam la dacia pune-ti sound pe masina nu te mai lua dupa ei
      sigpic

Comment

E si asta o chestie.

Comment

haidi bre, nu vreti?

Comment

Pune poza reala sa vedem daca nu cumva e vre-o problema cu el ... Ca ma cam tenteaza
            sigpicMy ride

Comment

Probleme n-avea, l-am dat la pretu care l-am afisat si aici..
              imi pare rau, dar n-am ajuns sa va spun ca s-a dat, deci va rog sa inchideti. Mersi

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google