If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Din cerintele tale, nu se incadreaza la S.O., dar, probabil se poate face upgrade.
La specificatiile astea, e cel mai bun pret de pe piata. Asta in conditiile in care nu tii sa fie "de firma".
mersi de link niki, m.am uitat si la neura, si m.a facut sa ma razgandesc mai multe lucruri, nu stiu de ce, dar as da un ban in plus pentru ceva de firma...
inca mai caut!
Nu cred ca va scadea foarte mult pretul, sa ma ti la curent daca ai luat si cum se comporta, o sa mai caut si eu pana atunci pe forum, poate gasesc, si daca nu iau nici pe 23 o sa mai astept pana pe 6 dec cand vor aduce nexus 7 32gb 3g (la precomamda costa 1499)
Nu cred ca va scadea foarte mult pretul, sa ma ti la curent daca ai luat si cum se comporta, o sa mai caut si eu pana atunci pe forum, poate gasesc, si daca nu iau nici pe 23 o sa mai astept pana pe 6 dec cand vor aduce nexus 7 32gb 3g (la precomamda costa 1499)
Sent from my HTC Wildfire using Forum Runner
Am eu Nexus 7, fara 3g,este o super tableta,cred ca este cea mai buna la ora actula de pe piata,daca ne referim la raportul pret-calitate.Eu la nevoie "iau" internet de la iPhone,in rest wi-fi este cam peste tot.
un ipad 2 wifi folosit 2 zile la 1500 lei nu vrei ?
ma gandesc ca in loc de 3g poti folosi hotspotul de pe telefonul mobil,deci nu e mare branza lipsa de 3G .
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment