Originally posted by nicu_rcn
View Post
Cumpar Tableta!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Cristi_Xpun ipad 2 wifi folosit 2 zile la 1500 lei nu vrei ?
ma gandesc ca in loc de 3g poti folosi hotspotul de pe telefonul mobil,deci nu e mare branza lipsa de 3G .
Sent from my HTC Wildfire using Forum Runner
Originally posted by dan.gutu
Nu o vand,ti-am spus catre ce sa te orientezi,3g-ul nu trebuie sa fie un impediment.
Sent from my HTC Wildfire using Forum RunnerLast edited by nicu_rcn; 27 November 2012, 21:38.sigpic
Comment
-
Ca sa se miste elegant pe android iti trebuie mai mult de 1ghz dualcore si 1gb ram,ca doar nu vrei sa rulezi doar androidul )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cred ca ai avea mai mult noroc pe okazii.
Daca totusi stai mai low cu banutii, cel mai bine iti faci un card avantaj si o platesti in x rate.
Sau mai poti gasi la diverse magazine, plata in 10-12 rate egale. Ar fi mai avantajos asa, pt ca nu mai astepti 1000 de ani sa-ti vanda cineva o tableta.
Succes si sa ma scuzi daca te-am deranjat cu acest post.
Comment
-
Pe ocazii nu prea am incredere...
Bine era daca o prindeam pe a ta!
Sfatul e bun, insa nu as face rate pentru un moft (ca pana la urma asta e) mai bine mai strang 5-600 si gata!
Stai linistit, nu ai deranjat deloc, chiar iti multumesc de sfat!sigpic
Comment
-
Pai mai omule, nu vrei sa dai 150 lei pe luna? Nu ai dobanda, n-ai nimic.
Eu am mai luat asa si este foarte foarte bine. De ce sa dau toti banii deodata, daca am posibilitatea sa-i dau cu taraita.
Tableta pe care am avut-o, era un samsung de 7", din prima generatie. Nu era ce iti trebuie tie.
Comment
Comment