Vand/Schimb Cartonase Concurs LUKOIL

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand/Schimb Cartonase Concurs LUKOIL

Concursul consta in gasirea literelor care formeaza cuvantul Lukoil...
    Am am mai multe cartonase cu literele "o" "u" "i" 10 lei cartonasul sau schimb cu litera "k"
    Trimit si in tara - transportul este suportat de cumparator!
    Am citit regulamentul si sunt de acord cu el
    Attached Files

Mai pune poza odata dar sa se vada normal !

Comment

Asta ii tare, cica 10 lei cartonasul. Eu de fiecare data cand alimentez iau cate 15-20 cartonase (ma stiu cu vanzatoarea), deci ma pot apuca si eu sa le vand.
      Litera "K" este doar pe 20 de cartonase si din cate stiu au fost gasite doar 2 sau 3.

PS. Deci vand si eu cartonase cu 10 lei bucata, am pentru toata lumea.

Comment

Tu crezi ca cel care are litera "k" o sa faca schimb cu tine? Eu nu prea cred! Bafta la cautat!
        sigpic
        Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

In piatra este unu care are cartnas cu litera L..si le vinde cu:-1500ron. Ce zice-ti?
          Ce naiba primesti la promotia asta?
          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Daca strangi cupoanele care le iei de la aia si formeaza cuvantul LUKOIL, iti iei carburant in valoare de 6000 lei... L-ul am o droaie. Litera "k", sunt 20 in toata tara!
            sigpic
            Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

comentarii aiurea....nu am de unde sa stiu ca sunt 20 de cartonase cu "k".....si in + poate altii nu se cunosc cu vanzatoarea) deci...nu mai stergeti literele de pe tastatura aiurea...sau va cunoasteti si cu vanzatorul de tastaturi?

Un admin sa faca ceva...multumesc!

Comment

mai sunt 18 cartonase cu litera K un card cu 6000 Lei s-a castigat un cluj iar celalat in Bistrita nu ti-o spun din auzit ci ca angajat Lukoil

Comment

multumesc...nu aveam de unde sa stiu!

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google