[vand] Iphone 4s neverlocked

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [vand] Iphone 4s neverlocked

VAND 4s 16gb neverlocked .Ofer cutie cu toate accesoriile.
    Telefonul are IOS 6.1.2 cu jb ...
    pret 1600 lei
    Attached Files
    Last edited by Cristi_Xp; 7 March 2013, 12:22.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

la ce pret il dai?

Comment

In principiu as vrea un S3 de la cineva care s-a plictisit de android si vrea un iphone.Asa ca pret,avand in vedere ca e alb si neverlocked,folosit 5 luni pret 1650 lei .
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

La cerintele tale nu gasesti... Cel mai ieftin s3 care se vinde pe piata fara incarcator si acte e 1700 lei Si nu stiu cine iti da s3 pe iphone.
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Iaca unul...are si cutie si carti si are si 2 luni...
          Asta e valoarea lor,in principiu se merge la schimb pe schimb,dar am zis sa fiu mai interesant si sa pun o diferenta...
          Nu compara te rog chinezaria din plastic cu un iphone )
          Last edited by Cristi_Xp; 2 January 2013, 21:01.

Comment

vrei doar android, sau accepti si WP 7.10? Am un Lumia 900 daca esti interesat.

Comment

vreau S3 ... Nu am o pasiune pentru Android ca le-am vazut ca se misca de 2 lei,am avut un note 1 inainte si 2 iphone inainte de note.S3ul se misca cam cel mai bine dintre toti androizii de la samsung si aproape la fel de bine ca un 4s...si s-ar putea sa si tina cat de cat bateria ca e de 2100mAh...
              Telefon cu windows nu-mi doresc nici atat ) cu atat mai mult , nu Nokia...
              Last edited by Cristi_Xp; 2 January 2013, 22:10.

Comment

suuuuuuuuuuuuus !

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                  vreau S3 ... Nu am o pasiune pentru Android ca le-am vazut ca se misca de 2 lei,am avut un note 1 inainte si 2 iphone inainte de note.S3ul se misca cam cel mai bine dintre toti androizii de la samsung si aproape la fel de bine ca un 4s...si s-ar putea sa si tina cat de cat bateria ca e de 2100mAh...
                  Telefon cu windows nu-mi doresc nici atat ) cu atat mai mult , nu Nokia...
                  nu te astepta sa tina foarte mult bateria, nu am s3, insa am avut pe mana unul cateva zile, nou (avea cateva zile), cu luminozitatea la maxim am reusit sa.i descarc bateria de doua ori intr.o zi, deci o avea el baterie mare, insa are si cine sa o manance...
                  folosit moderat te tine o zi intreaga, hai si a doua, ca doar nu ne luam smartphone sa.l tinem in buzunar sa avem baterie o saptamana.
                  si da, ai dreptate, e unul dintre cei mai buni androizi (insa teoretic sub note 2), deci, te.as sfatui, daca ai posibilitate sa mai pui ceva si sa iei note.ul.
                  bafta la schimb!
                  sigpic

Comment

nu vreau sa aud de note.Am avut note 1 , se misca ca dracu.Si chiar daca note 2 se misca bine,e prea mare,nu poti vb la el,nu il poti tine in mana , mie mi-a facut zile negre.Initial il cumparasem ca al 2lea telefon ceea ce a fost ok,apoi am ramas cu el ca principalul telefon pana mi-am luat iphone 5 si pot sa zic ca mi-a mancat zilele.E fain ca are ecran mare,superb chiar,dar nu e de vorbit la el.Referitor la tinutul bateriei,toate tin o zi daca abuzezi de ele.De ex la 4s asta cu wifi oprit,3g si date oprite,imi scade un maxim de 10-15% pe zi...Noteul ma tinea destul de bine la abuz,dar tot il bagam seara la incarcat dar mai avea 30% ...
                    Vad ca a aparut S3 i9305 care are 2GB de ram,deci mare diferenta intre el si note 2 nu prea e ,decat ca note 2 are 1.6 mhz nu 1.4
                    Last edited by Cristi_Xp; 5 January 2013, 02:51.

Comment

cel mai tare Android existent pe piata in momentul asta este un Huawei asta pe langa HTC One X

Comment

nu mai polua si tu threadul asta.Am scris clar android de la samsung...

Comment

Hai suuus ... vanzare 1600 lei !

Comment

Salut, ce diferenta oferi pentru S3? da-mi pm ms
                            Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

am scris mai sus , ofeream pana la 1 mil diferenta in functie de starea telefonul.Mi-am luat ieri un S3 ,asa ca anuntul l-am schimbat in vanzare...
                              Pret 1600 lei
                              Last edited by Cristi_Xp; 7 March 2013, 12:23.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google