Vand Aparat Foto

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Aparat Foto

Vand aparat foto Sony .. Pozele vorbesc de la sine ... Pret 300 ron negociabil ... Este aparat profesional cu blitz profesional
    Attached Files

Foarte misto.
    De ce il dai?

Comment

Man nu vreau sa te dezamagesc.. Dar astea sunt aparate produse.. Piratate.. Sunt facute cu 50 de lei nu stiu in ce tara.. Si vin aici.. Si fac targuri si un prieten al meu a dat 100 de lei.. Pe unu dar nu prea se merita calitatea pozelor ii foarte naspa..
      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
      Enter the Matrix

Comment

Man nu e piratat ... Il dau pentru ca nu mai lucrez in acel domeniu ... Am facultate si nu prea mai am timp de poze ;)

Comment

Ultimul pret care ar fi?

Comment

...Man nu stiu ... De-aia nici nu am specificat "negociabil" mai sus ... Hai sa zicem ca as lasa sa fie 300 ron cu tot cu transport ... E ok?

Comment

Incasezi tu 250 ron si transportul il suport eu...
              Inca ceva...de cand e cumparat?
              L-ai luat nou sau sh?

Comment

Ok fie ... L-am luat de 6 luni nou ... Am si cutia si cablurile o sa le vezi si instructiunile tot tot tot

Comment

Up ... 250 ron + taxe postale

Comment

Mai ai factura,garantia?Poti sa pui mai multe detalii despre produs...Zoom...Ce marca sunt lentilele?

Comment

Up up 250 ron

Comment

Din cate vad eu aparatul e un SLR cu film da? Adica poti schimba obiectivul da?
                        Daca e asa poti pune o poza cu perdeaua si una cu seria aparatului?
                        250 e un pretz ok, considera un UP.
                        sigpic

Comment

Cum sa fie cu film daca pe el scrie digital? Sau digital vine de la "actionat cu degetele"?

@andy_x3m chiar nu vezi ca e un aparat de jucarie? Ma asteptam de la un fotograf oficial sa observe minunata sticla clara a asa-zisului obiectiv, si minuscula lentila din spatele geamului...
                          Aparatele astea au aparut pe piata de vreo 4-5 ani ca jucarii pentru copii, si le vand conationalii nostri tuciurii prin gari, autogari, talciocuri, aeroporturi, benzinarii, pe strada, si peste tot ca aparate "de firma". Singurul lucru care functioneaza la ele este blitul (are inauntru un bec - nu de blitz).

Daca ma insel sa ne dea @eugeninho un detaliu frontal cu obiectivul si o poza cu ce scrie pe el (pe lateral).
                          Last edited by sorinj; 23 July 2008, 21:03.
                          sigpic

207 noir obsidien

Comment

@sorinj - in una din poze se vede un buton pe care scrie "Autowind". Pe cate camere digitale "fara film" ai vazut functie de tras filmul automat?
                            Numai de bine. Lasati omul sa isi vanda produsul!
                            Last edited by andy_x3m; 24 July 2008, 10:31.
                            sigpic

Comment

Asa sa fie... Atunci spor la vanzare!
                              sigpic

207 noir obsidien

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google