Vand Aparat Foto

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Aparatul asta este o vrajeala. Probabil ca vanzatorul si-a luat teapa de de la vr'un tuciuriu (fara suparare) si in mod normal vrea sa scape de el. Cel mai evident indiciu in acest fel este logo-ul SONY care nu respecta fontul si cromatica brandului. M-ai mult decat atat nu este de dimensiunea locasului unde este lipit (o indicatie clara in acest sens), iar dedesubt avem mentiunea, pur chinezeasca, "camera digitall video" care este de tot penibilul.
    Aparatul este defapt un OLYMPIA DL200A (dar la noi olympia nu ar prinde :d). Sony cu acest cod de produs nu exista, iar acest OLYMPIA este de fapt (raspuns luat de pe net): "Olympia is made by one of those chinese holding/trading companies that takes products made for internal consumption and repackages and brands them for international sales. Probably not worth the price. This is not a "old" model in the sense of date of manufacture."
    sigpic

Comment

Toti o dati ca nu e camera digitala,ca e facatura din tot felul de motive,dar nu observa nici care ca nu are display camera asta digitala?,sau ca arata pozitia pozei pe film?
      Cat despre initiatorul topicului ,omul nu vi-a zis niciunde ca e aparat foto digital,el doar a zis ca pozele vorbesc de la sine .Faza cu cablurile n-am inteles-o...Oricum daca vrea sa-l vanda drept aparat foto profi,rusinica...
      Last edited by Cristi_Xp; 25 July 2008, 03:34.
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Aseara m-a abordat si pe mine un tuciuriu sa-mi vanda o camera cam ca asta, dar era rezonabil omul, cerea 2 mil pe ea

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
          Toti o dati ca nu e camera digitala,ca e facatura din tot felul de motive,dar nu observa nici care ca nu are display camera asta digitala?,sau ca arata pozitia pozei pe film?
          Cat despre initiatorul topicului ,omul nu vi-a zis niciunde ca e aparat foto digital,el doar a zis ca pozele vorbesc de la sine .Faza cu cablurile n-am inteles-o...Oricum daca vrea sa-l vanda drept aparat foto profi,rusinica...
          Daca privesti ultima poza cu atentie se vede ceva de genul unui display. Nu a spus omul ca e digitala, dar scrie pe camera tot in ultima poza... Iar fraza "pozele vorbesc de la sine" este foarte adevarata (din pacate nu toti se prind de figura). I-am urat bafta la vanzare pentru ca e o jucarie interesanta pentru copiii pana in 10 ani, dar cam scumpa.
          Last edited by sorinj; 25 July 2008, 10:33.
          sigpic

207 noir obsidien

Comment

Puteti sa inchideti si sa comentati cat vreti voi oricum ma CENZURAT DE MODERATOR pe ei de 250 ron ... Ii CENZURAT DE MODERATOR intr-o zii voi munciti o luna intreaga pentru ei .. .Hai pa
            Last edited by NerviiMei; 26 July 2008, 15:07.

Comment

Ma faci sa rad....Tu care vinzi absolut orice? asa faci tu bani?
              Iar despre limbaj nu are rost sa comentez, asa caracter, asa limbaj.
              Imi vine in cap un vers din parazitii, si citez:" te descurci faci bani, hai sa-ti dezleg misterul, in realitate i-ai vandut lu' ma-*a frigiderul".

Comment

Originally posted by eugeninho View Post
                Puteti sa inchideti si sa comentati cat vreti voi oricum ma CENZURAT DE MODERATOR pe ei de 250 ron ... Ii CENZURAT DE MODERATOR intr-o zii voi munciti o luna intreaga pentru ei .. .Hai pa

domnul meu drag, dar de ce te superi asa? Ar fi trebuit sa adimiti ca ala de la care ai cumparat a fost mai vanzator decat tine. Ai ajuns acasa si ai vazut ca ai luat teapa si acum incerci sa ne tepuiesti la randul tau pe noi?

daca mai are cinrva ceva de adaugat,sa-mi dea pm!
                aici se inchide.
                Last edited by NerviiMei; 26 July 2008, 15:19.
                Fuarte Nervos !!!

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google