Vand Ceas Bosch Original

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Ceas Bosch Original

Vand ceas Bosch original la cutie, capatat acum o saptamana..
    Pretul este de 200 Ron, pentru cei din Bucuresti poate fi vazut sambata..
    Tin sa zic, pretul este fix.
    Attached Files
    Stay on the block..

Frumos,dar cam scump.Bafta la vanzare.

Comment

Interesant ca Bosch face si ceasuri....Insa de la cuptoare si acumulatoare sa ajungi sa faci ceasuri bune, e cale lunga.
      Multa bafta la vanzare.

Comment

Merci , pretul pe care il afisez este cel de vanzare dar nu e "bai" daca mai lasam 2- 3 sute, important este sa existe client ceea ce ma pune pe ganduri faptul ca nimeni nu este interesat(se pare ca stati bine cu timpul ) pentru alte intrebarii in privinta acestuia va astept la nr de telefon 0720.95.93.28 sau pe PM.
        Este adevarat ca Bosch nu prea au realizat ceasuri, dar din ce vad pe el este rezistent la apa, un design dragut..Dar ce nu imi place este faptul ca merge pe baterie..
        Stay on the block..

Comment

Originally posted by vLY View Post
          Merci , pretul pe care il afisez este cel de vanzare dar nu e "bai" daca mai lasam 2- 3 sute, important este sa existe client ceea ce ma pune pe ganduri faptul ca nimeni nu este interesat(se pare ca stati bine cu timpul ) pentru alte intrebarii in privinta acestuia va astept la nr de telefon 0720.95.93.28 sau pe PM.
          Este adevarat ca Bosch nu prea au realizat ceasuri, dar din ce vad pe el este rezistent la apa, un design dragut..Dar ce nu imi place este faptul ca merge pe baterie..
          Credeam ca "le am" cu ceasurile dar se pare ca ma insel . Pana acum eu nu am mai auzit de ceasuri BOSCH si chiar ma intereseaza domeniul. Astept sa-l vad la intalnire, m-ai facut curios. Sa vedem daca-mi bate Candino-ul Sapphire Crystal ...
          Attached Files
          sigpic
          Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

O sa ramai placut surprins
            Stay on the block..

Comment

Hai sus cu el.. !
              Stay on the block..

Comment

Se poate inchide, multumesc
                Stay on the block..

Comment

Working...
                X