Vand Pistol Airsoft SigSauer SP2022

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Pistol Airsoft SigSauer SP2022

Unul dintre cele mai puternice pistoale Airsoft cu propulsie spring, confectionat din ABS si metal (exact ca modelul cu glont). Deosebit de precis, folosind sistemul BAXS, cu posibilitate de reglare a traiectoriei.

Greutate de aproape 600 de grame si 0.6 Jouli la o viteza de 90 metri pe secunda cu bile de 0.20 grame.

Se ofera Bonus, 300 de bile si spray siliconic pentru curatare si lubrifiere componente interne.

Il vand pentru ca urmeaza sa plec din tara si nu-l pot lua pe avion, din motive lesne de inteles.

Atentie!!!
    Conform legii 295/2004, replicile Airsoft nu se supun " Regimului Armelor si Munitiilor" si pot fi comercializate, achizitionate si folosite fara a necesita autorizatie de la Politie. Aceste replici sunt destinate exclusiv agrementului. Folosirea replicilor Airsoft in scopul autoapararii, atacului sau intimidarii unor persoane sau animale constituie infractiune si se sanctioneaza cu dosar penal.

Pret - 100 de lei!
    Attached Files
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Salut,

ai pm

Buna,

incerc sa iti trimit un pm dar nu reusesc.

apare mesajul:

darksid3 has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.

If you are trying to send this message to multiple recipients, remove darksid3 from the recipient list and send the message again.

Poti sa imi dai un mail,sms sau ceva?

0723133818
    0745092042

Cu stima,

Valip
    Last edited by vali2706; 9 August 2013, 12:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

@darksid3
      Ati postat un articol de lege...poate stiti mai multe despre subiect: ce se intampla daca cineva este obligat sa se apere DE CAINI cu acest instrument?
      In orasul nostru e deja belea mare cu haitele de maidanezi si ma intereseaza pistolul pentru sotia mea.
      Poate imi puteti raspunde la intrebarea despre legalitate, discut cu sotia si NU DISCUT PRETUL pe care l-ati cerut.

Comment

Daca esti obligat sa te aperi de caini cu pistoale d-astea cel mai posibil este ca javrele alea de caini sa faca misto de tine sa sa iti zica sa tragi si in cealalta parte, sa-l scarpini si pe spate. Nu e bun pentru asa ceva, mai ales daca dai si de un caine mai bine imbracat, am si eu unul, mai mult de a sparge o foaie de hartie de la 10-15 metri nu poti face cu el. Cat despre lege este interzis a fi folosit in spatii publice si cu asta am spus tot.
        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

sam, vezi ca e vorba de o arma de airsoft, nicidecum de un amarat de pistol d'ala cu bile cum gasesti in bazare ;)

Comment

Ai ? Ai tras cu el ? Stii despre ce e vorba ?
            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Eu astept raspunsul lui dark dar totusi...
              Cand eram mai mic aparusera acele pistoale cu bile, replici foarte realiste, din plastic dar reusite...cu arc. Erau considerate jucarii dar erau totusi foarte puternice si din acel motiv au fost si retrase de pe piata.
              "Chistoalele cu bile" care se gasesc acum pe la tarabute, chiar sunt niste jucarii cu aspect jalnic, fara precizie sau putere. Sunt chiar jucarii. Pentru copiii si parinti prosti (isi mai trag in ochi cu ele).
              Armele de airsoft sunt cu totul altceva, in nici un caz jucarii si trebuie tratate ca atare.
              Cunosc o parte a subiectului pentru ca am in posesie 2 arme (markere) de PAINTBALL cu butelii de co2. Le stiu capacitatile.
              De asemenea am tras, in loc si cadru organizat cu arme de airsoft, cu arc, cu butelie mica de co2 sau electrice. Stiu ce pot si cum pot convinge un caine sa-si vada de treaba.
              Problema se pune daca ma ataca un caine si eu ma apar cu ce am la indemana: bat, umbrela, caramida sau...pistolul de airsoft.
              Aici e chichisul. Lamurire: nici eu nici sotia nu ne apucam ca prostii sa intaratam sau sa provocam cainii. Avem si noi catel in casa, ne uitam la Cesar Millan....dar dulaii de la tomberoane nu stiu asta.

Comment

pana la urma pistolul asta are butelie de co2?

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                  Unul dintre cele mai puternice pistoale Airsoft cu propulsie spring
                  Deci e pe arc .
                  I changed her oil , she changed my life
                  sigpic

Comment

Imi cer scuze ca raspund tarziu, dar am fost ocupat. O sa raspund pe rand:

- In primul rand, pachetul va ajunge la Streulea, pentru ca el a fost primul care m-a contactat (imi cer scuze, inca o data, celor ce mi-au trimis PM-uri)

- Aici este un clip filmat de mine, cu replica care se vinde, din 5 metri, cu bile de 0.20. Se observa damage-ul pe care-l face asupra diferitelor obiecte.

- NU ESTE O JUCARIE!! Poti ramane fara dinti sau ochi, extrem de usor. Replicile Airsoft se manuiesc precum si armele cu glont, pentru a nu exista accidente nedorite.

Replicile a caror putere depasesc 1.5 Jouli, in general nu sunt acceptate in sesiunile Airsoft, pentru ca sunt destul de dureroase, in conditiile in care se poarta echipament de protectie.

@ank_nfs: Sincer, nu m-a interesat cati metri scoate cu bile de 0.20 sau 0.12 si nici nu am calculat cu aparatul, dar datele sunt preluate de aici. Daca ei au gresit, am gresit si eu, se mai intampla.

PS: Am uitat sa adaug faptul ca pachetul mai avea in plus, un toc de pistol ca acesta , deci pretul de-a intregul este pomana.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google