Salut!
Am de vânzare următoarele, nu le mai folosesc, astfel că vreau să scap de ele.
- Husă universală tablete 10" Caselogic UFOL-110
Stare foarte bună, prețul ei era de 220 lei când am luat-o, acum văd că e 160 (e aceeași ca asta, dar în varianta pentru 10"): http://www.emag.ro/husa-stand-case-l.../pd/E67HKBBBM/
Detalii despre ea găsiți cel mai bine pe pagina producătorului.
PREȚ: 120 lei
- Cafetieră Quelle
A fost folosită doar o singură dată după care a stat în cutie. Are filtru inclus, se pot face 12 cești și are și opțiunea de apă fierbinte (pentru ceai).
PREȚ: 60 lei
- Cușcă transport câini/pisici
La fel precum cafetiera, și cușca a fost folosită o singură dată când Westie meu avea 3 luni (acum are 10, nu mai intră în ea), drum București - Severin și retur. Când am luat-o eu era 85 lei, acum văd că s-a scumpit, nu îmi dau seama de ce:
Este Atlas 10, Dimensiuni: 48x32,5x29cm
PREȚ: 70 lei
Toate prețurile sunt negociabile, trimit și în țară dacă cel care cumpără plătește transportul.
Pot fi contactat aici sau la O752.06.73.93
Mulțumesc.
Adi
Am citit regulamentul și sunt de acord cu el.
Am de vânzare următoarele, nu le mai folosesc, astfel că vreau să scap de ele.
- Husă universală tablete 10" Caselogic UFOL-110
Stare foarte bună, prețul ei era de 220 lei când am luat-o, acum văd că e 160 (e aceeași ca asta, dar în varianta pentru 10"): http://www.emag.ro/husa-stand-case-l.../pd/E67HKBBBM/
Detalii despre ea găsiți cel mai bine pe pagina producătorului.
PREȚ: 120 lei
- Cafetieră Quelle
A fost folosită doar o singură dată după care a stat în cutie. Are filtru inclus, se pot face 12 cești și are și opțiunea de apă fierbinte (pentru ceai).
PREȚ: 60 lei
- Cușcă transport câini/pisici
La fel precum cafetiera, și cușca a fost folosită o singură dată când Westie meu avea 3 luni (acum are 10, nu mai intră în ea), drum București - Severin și retur. Când am luat-o eu era 85 lei, acum văd că s-a scumpit, nu îmi dau seama de ce:
Este Atlas 10, Dimensiuni: 48x32,5x29cm
PREȚ: 70 lei
Toate prețurile sunt negociabile, trimit și în țară dacă cel care cumpără plătește transportul.
Pot fi contactat aici sau la O752.06.73.93
Mulțumesc.
Adi
Am citit regulamentul și sunt de acord cu el.
Comment