Tableta Vonino Otis S DDR3 7" 8GB. Tableta este nou-nouta, achizitionata astazi(01.02.2014). Are garantie extinsa All-Inclusive(daca se sparge sau ceva o duci la garantie si iti schimba piesa, daca dureaza peste 5 zile reparatia ti se restituie banii sau iti dau altceva de aceeasi suma). Pretul este de 350RON, NU accept schimburi. Transportul il plateste cumparatorul. Nr. de contact:0751157833
VAND Tableta
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
loloatevistul Modifica pretul, in conformitate cu pretul pietei!
Termen: 24 de ore! In caz contrar, inchidem.
Intre timp citeste si ce scrie la art 8, Regulamentul Bursei!Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Am citit regulamentul, stiu ce scriu aici.
Pe mine m-a dus 400Lei achizitionarea ei. Nu conteaza ca are 24 de luni garantie, este o garantie normala ceea ce-mi spui tu. Eu detin la ea o garantie All-Inclusive de 36 de luni. Adica, ai spart-o sau ceva, ii suni pe cei de la reprezentanta, iti trimit curierul la usa sa o ridice de la tine, ajunge la ei si in caz ca nu se repara in 5 zile(calendaristice) banii ti se restituie si in caz ca se repara, tu nu platesti reparatia, nici macar un leut. Nu conteaza numele sau CNP-ul.
Comment
-
1.Nu scrie nimic despre spartul tabletei din greseala sau daca o folosesti necorespunzator ti-o repara sau inlocuieste pe banii lor.
2.Termenul de reparatie este de 10 zile pentru tablete.
3.Daca nu se poate repara nu iti da banii inapoi ci un voucher de aceeasi suma pe care il folosesti tot la Flanco.
Singurele avantaje sunt ca vin ei la tine sa-ti ridice produsul si termenul de 10 zile pentru reparatie,in rest ce ai spus mai sus sunt aberatii gen" Adica, ai spart-o sau ceva, ii suni pe cei de la reprezentanta".
Plus de asta ai 10 zile la dispozitie sa returnezi produsul si sa iti iei intreaga suma inapoi.
Termeni si conditii este sectiunea unde poti afla toate informatiile cu privire la comanda, modalitatea de livrare, modalitatea de plata, etc.
Si cum ai dat tu 400 de ron pe ea cand pretul este de 280 iar garantia all inclusive este de 35 de ron pe 36 de luni.Pret total 315.
Comment
-
In loc sa fim ca niste prieteni pe aici unii nu mai stiu cum sa prosteasca anumiti utilizatori ai forum-ului. De asta si tara asta a ajuns unde a ajuns ....Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Eu zic ca a primit tableta CADOU si acum o vinde sa isi scoata si el niste bani de la ”fraieri”.
Astfel nu imi explic de ce cineva cumpara o tableta cu 400 de lei, ca apoi in aceiasi zi sa o vanda cu 350 de lei, in loc sa o inapoieze si sa isi ia banii 400 de lei integral.
Si cum ai dat tu 400 de ron pe ea cand pretul este de 280 iar garantia all inclusive este de 35 de ron pe 36 de luni.Pret total 315.Last edited by Ivan Marian; 2 February 2014, 13:25.
Comment
-
Daca vrei sa dai acesta tableta mai mult de 100 lei nu ar trebui sa fie pretul, imi pare rau sa scriu asta dar asa se intampla cu electronicele le scad valoarea foarte mult la revanzare(chiar daca e un produs nou).Chestia cu all-inclusive- nu tine.
350 lei glumesti.Poate sa aibe si cascoca tot nu dau atatea mil pe ea.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Faza tare e "Adica, ai spart-o sau ceva, ii suni pe cei de la reprezentanta'' "banii ti se restituie''.Imi iau si eu una cu garantie all inclusive pe 3 ani.Dupa 2 ani ma plictisesc de ea,dau cu ea de pamant,o sparg si fuga cu ea la garantie sa-mi iau alta noua.
O garantie all inclusive care costa 35 ron.Termen de reparatie redus de la 15 la 10 zile.Mare branza.Si vin ei sa ia produsul de la client.In rest e la fel ca garantia normala.
Faza cu "cadoul" nu tine.Ca sa fie valabila garantia all inclusive trebuie si fie atasate certificatul de la producator si factura dupa cum scrie pe garantia din poza.Daca le are inseamna ca poate el insusi sa restitue tableta la Flanco indiferent de cine a cumparat-o.Daca nu le are atunci are o tableta fara garantie.Last edited by karlos12; 2 February 2014, 15:30.
Comment
Comment