[VAND] Placa De Baza Si Procesor

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND] Placa De Baza Si Procesor

Vand o placa de baza baza Abit kn9 Ultra,socket Am2,6x sata2, cu procesor Amd Athlon X2 3800+ impreuna cu un cooler Deepcool Beta10.Pret total 130 ron.Separat placa de baza 78 ron, procesorul + cooler 65 ron.
    Attached Files

100 ron placa de baza si procesor.

Comment

Cam mult vrei pe ele , tine cont ca sunt destul de vechi , mai ales placa.
      sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Mai cauta pe net...
        1842 oferte Placa de baza. Pe Okazii.ro cumperi online Placa de baza de la Asus, Gigabyte, Asrock cu reducere si livrare gratuita. 100% sigur prin Garantia de Livrare.

Placi de baza cu socket Am2.Doua sunt sub 100 ron si acelea defecte.Una este 40 ron dar userul are 1 calificativ negativ dat de un user real si 3 pozitive date automat de site-ul okazii.Restul sunt peste 100 ron..Si aici ma refer la placile de baza neinsotite de memorii sau procesor.
        Last edited by karlos12; 12 April 2014, 16:09.

Comment

prometheus vorbea de pretul lor real, nu de porcarii gen okazii

Comment

Mai Razvy tocmai tu vorbesti ,care ai avut la vanzare o placa de baza socket Am2 DEFECTA si un procesor identic cu al meu la preturi astronomice.250 in prima faza,150 in a doua faza si 100 ron in ultima faza.Inteleg ca in primele 2 faze ai gresit pretul.Iar la mine o placa de baza FUNCTIONALA si un procesor identic cu al tau la 100 ron amandoua este un pret astronomic.
            Attached Files
            Last edited by karlos12; 12 April 2014, 20:57.

Comment

Hai sa-ti spun care e faza !! am avut si eu spre vanzare tot o placa de baza si un proc dar care erau de 4-5 ori mai performante ca ce ai tu spre vanzare(perfect functionale). Le dadeam cu suma de 70 de lei , vreau sa spun ca toti care ma sunau imi spuneau ceva de genul : Domne mai mult de 30 de lei nu dau pe placa iar pe proc 20 de lei , caz in care m-am hotarat sa nu le mai vand (le-am dat moka unui amic) , adica era chiar bataie de joc sa le dau la 50 de lei pe amandoua , dar asta e realitatea defapt ! piesele de calculator odata trecute de o anumita varsta nu mai valoreaza aproape nmk , pot spune ca piesele de calculator se devalorizeaza cel mai mult . si asta pt ca sunt foarte multe .
              sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Placa am dat-o pe CG cu 65 ron.Cu tot cu transport 80.M-a sunat un tip chiar in a doua zi de cand am pus anuntul.Sunt cereri relativ recente si la 100 de ron.Daca tu zici ca ai avut o placa de baza de 5 ori mai buna decat a mea si nu ai primit decat max. 30 de ron pentru ea inseamna ca nu ai pus anuntul unde trebuie sau ai avut ghinion.Iar procesor de 5 ori mai bun decat al meu inseamna de la 6000+ sus.20 de ron? Fii serios.Am avut o cerere pe Mercador pentru procesor si cooler la 65 ron numai ca tipul cerea in mod expres si pasta termoconductoare.Imi pare rau ca am sters mesajul.
                Attached Files
                Last edited by karlos12; 12 April 2014, 21:49.

Comment

Foarte bine ma bucur ca ai avut norocul asta sa le dai la acel pret.

Comment

Vandut.Se poate inchide.Multumesc.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google