Vand o placa de baza baza Abit kn9 Ultra,socket Am2,6x sata2, cu procesor Amd Athlon X2 3800+ impreuna cu un cooler Deepcool Beta10.Pret total 130 ron.Separat placa de baza 78 ron, procesorul + cooler 65 ron.
[VAND] Placa De Baza Si Procesor
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mai cauta pe net...
1842 oferte Placa de baza. Pe Okazii.ro cumperi online Placa de baza de la Asus, Gigabyte, Asrock cu reducere si livrare gratuita. 100% sigur prin Garantia de Livrare.
Placi de baza cu socket Am2.Doua sunt sub 100 ron si acelea defecte.Una este 40 ron dar userul are 1 calificativ negativ dat de un user real si 3 pozitive date automat de site-ul okazii.Restul sunt peste 100 ron..Si aici ma refer la placile de baza neinsotite de memorii sau procesor.Last edited by karlos12; 12 April 2014, 16:09.
Comment
-
Mai Razvy tocmai tu vorbesti ,care ai avut la vanzare o placa de baza socket Am2 DEFECTA si un procesor identic cu al meu la preturi astronomice.250 in prima faza,150 in a doua faza si 100 ron in ultima faza.Inteleg ca in primele 2 faze ai gresit pretul.Iar la mine o placa de baza FUNCTIONALA si un procesor identic cu al tau la 100 ron amandoua este un pret astronomic.Last edited by karlos12; 12 April 2014, 20:57.
Comment
-
Hai sa-ti spun care e faza !! am avut si eu spre vanzare tot o placa de baza si un proc dar care erau de 4-5 ori mai performante ca ce ai tu spre vanzare(perfect functionale). Le dadeam cu suma de 70 de lei , vreau sa spun ca toti care ma sunau imi spuneau ceva de genul : Domne mai mult de 30 de lei nu dau pe placa iar pe proc 20 de lei , caz in care m-am hotarat sa nu le mai vand (le-am dat moka unui amic) , adica era chiar bataie de joc sa le dau la 50 de lei pe amandoua , dar asta e realitatea defapt ! piesele de calculator odata trecute de o anumita varsta nu mai valoreaza aproape nmk , pot spune ca piesele de calculator se devalorizeaza cel mai mult . si asta pt ca sunt foarte multe .sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Placa am dat-o pe CG cu 65 ron.Cu tot cu transport 80.M-a sunat un tip chiar in a doua zi de cand am pus anuntul.Sunt cereri relativ recente si la 100 de ron.Daca tu zici ca ai avut o placa de baza de 5 ori mai buna decat a mea si nu ai primit decat max. 30 de ron pentru ea inseamna ca nu ai pus anuntul unde trebuie sau ai avut ghinion.Iar procesor de 5 ori mai bun decat al meu inseamna de la 6000+ sus.20 de ron? Fii serios.Am avut o cerere pe Mercador pentru procesor si cooler la 65 ron numai ca tipul cerea in mod expres si pasta termoconductoare.Imi pare rau ca am sters mesajul.Attached FilesLast edited by karlos12; 12 April 2014, 21:49.
Comment
Comment