Vând Diverse

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vând Diverse

Salut,

în urma unei mici curățenii, se scot la vânzare următoarele:

°Covorașe textile pentru Hyundai Accent, noi nouțe, nici o dată folosite. Preț - 50 lei

°Geantă laptop din piele, Trust BG-3750p, folosita doar de câteva ori. Calitate premium. Pentru laptopuri de până la 17''. Preț - 75 lei

°Telefon Nokia Asha 210. Urme mici de folosire. Fără lovituri sau julituri. Liber de rețea. Mai are garanție pana în decembrie 2015. Pachet complet - cutie, telefon, încărcător, căști, etc. Preț - 145 lei

°Telefon Blackberry 9720. Telefonul a fost cumpărat de nou, de la Orange. Am pachetul complet.
    Nu a fost folosit decât doua săptămâni, apoi am găsit un Galaxy Note la un preț foarte bun, iar acesta a rămas în sertar, nefolosit.Fără urme de folosire, lovituri, etc. Blocat în rețeaua Orange România. Garanție valabila pana în Martie 2016. Preț - 450 lei

°Vas ceramic pentru toaletă. Am două bucăți identice. Sunt noi, nouțe. Nu au niciun defect. Le-am cumpărat acum aprox. un an, iar în acestă vară, când am vrut să le montez, am constatat că nu se potrivesc. Nu am de vânzare și rezervorul de apă la ele!!! Preț - 100 lei / bucată.
    Attached Files

Valabil.........

Comment

Up............

Comment

Nokia s-a vandut...

Comment

Blackberry se retrage de la vânzare.

Prețuri negociabile sau diverse schimburi pentru restul articolelor.

Comment

Se adauga o tableta Go Clever R104. Foarte putin folosita.... Are disprețul schimbat.
            Pret... 250 lei.
            Poze mai tarziu.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google