Vand masa reglabila Proxxon KT 70 folosita de mine pentru frezarea lesturilor locomotivelor trenuletelor electrice.A fost folosita impreuna cu bancul de gaurire/ frezare Proxxon MB140s
Oricum masa in coordonate se poate folosi pentru frezare de precizie pentru diferite lucrari de precizie si finete.
Masa este in stare perfecta functional singura hiba estetic este o urma unde a atins freza se vinde pentru ca am luat o freza MF 70 Proxxon si are alta masa in pachet.
Prevazuta cu ghidaje in -coada de randunica- si trei santuri -T- standard (12x6x5mm ).
Rigla ajustabila usureza pozitionarea piesei.
Amandoua rotile au indicatoare resetabile la zero cu gradatii, iar 1 tura = 1,0 mm si 1 diviziune = 0.05 mm.
Clemele pentru fixarea piesei si prinderea pe standul de gaurire MBS 140/S si TBM 220 sunt incluse in pachet.
- Dimensiuni 200x70mm
- Cursa X 134mm si cursa Y 46mm
- Inaltimea maxima 43mm.
Pret 350 lei
La plata in cont transportul este gratis, nu trimit cu ramburs .
Contact pe PM.
Am citit regulamentul si sunt de acord cu el.
Oricum masa in coordonate se poate folosi pentru frezare de precizie pentru diferite lucrari de precizie si finete.
Masa este in stare perfecta functional singura hiba estetic este o urma unde a atins freza se vinde pentru ca am luat o freza MF 70 Proxxon si are alta masa in pachet.
Prevazuta cu ghidaje in -coada de randunica- si trei santuri -T- standard (12x6x5mm ).
Rigla ajustabila usureza pozitionarea piesei.
Amandoua rotile au indicatoare resetabile la zero cu gradatii, iar 1 tura = 1,0 mm si 1 diviziune = 0.05 mm.
Clemele pentru fixarea piesei si prinderea pe standul de gaurire MBS 140/S si TBM 220 sunt incluse in pachet.
- Dimensiuni 200x70mm
- Cursa X 134mm si cursa Y 46mm
- Inaltimea maxima 43mm.
Pret 350 lei
La plata in cont transportul este gratis, nu trimit cu ramburs .
Contact pe PM.
Am citit regulamentul si sunt de acord cu el.
Comment