Cum facem sa le luam imunitatea parlamentarilor?
Politica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma bucur ca s-a initiat un thread pe tema asta, desi nu stiu cat interes o sa starneasca. Mai toata lumea spune "eu nu fac politica", desi politica inseamna, daca mai retin eu exact "viata cetatii", din greaca. Adicatele, viata de zi cu zi. Sigur, ridicarea imunitatii parlamentarilor e o tema preferata, mai ales acum in prag de alegeri, dar, cel putin deocamdata, slabe sanse de reusita...Ca in orice tagma, exista o legatura stransa intre domniile lor si nu o sa-si dea singuri la gioale propunand si votand o lege care sa-i...Lege in caz de nevoie!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
-
Nu avem cum sa le luam imunitatea. Singurul mod civilizat de a le da o palma nesimtitilor care "conduc" tara este prin vot. Eu unul nu ma duc la vot. Nu am pe cine si de ce sa votez. Toti sunt o apa si un pamant. La televizor se cearta cu vrajeli gen doctrine si alte aberatii de genul acesta, iar seara petrec la restaurant si sunt cei mai buni tovarasi.Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic
Comment
-
Vedeti daca va uitati la televizor?Ba vedetiva acolo unde sunteti de treaba ,de furat,de dat in cap, de ce mai aveti voi de facut si nu va mai consumati degeaba ca va creste tensiunea..Eu la ultimile alegeri nu am stiut cine cu cine voteaza nu stiu dar chiar nu am ce face . daca ai zice ca mergi la vot sa schimbi ceva ar fi bine. daca e sa mergi si sa alegi tot din gushterii care au fost mai bine lasa.Last edited by margelatu; 23 October 2008, 14:16.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Treaba cu votul e frectie la piciorul de lemn, ma refer la nivel inalt...Doar alegerile locale ce mai sunt cat de cat influentate de populatie!In alta ordine de idei, neprezentarea la vot este lucrul cel mai grav care si-l poate face un cetatean...Daca "tu" esti nepasator atunci de ce mai ai tupeul sa ceri ceva celor care fac politica???Thread-ul asta e bun asa pentru dialog ca altceva nu se poate face!
Terminati-va cu prostii de genul "Cum luam imunitatea la parlamentari" ca asa ceva nici in filmele SF nu va exista!...Mai departe ma abtin sa mai adaug si altceva!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostTreaba cu votul e frectie la piciorul de lemn, ma refer la nivel inalt...Doar alegerile locale ce mai sunt cat de cat influentate de populatie!In alta ordine de idei, neprezentarea la vot este lucrul cel mai grav care si-l poate face un cetatean...Daca "tu" esti nepasator atunci de ce mai ai tupeul sa ceri ceva celor care fac politica???Thread-ul asta e bun asa pentru dialog ca altceva nu se poate face!
Terminati-va cu prostii de genul "Cum luam imunitatea la parlamentari" ca asa ceva nici in filmele SF nu va exista!...Mai departe ma abtin sa mai adaug si altceva!
Asa ca da-mi tu un motiv pentru care sa merg la vot ( dar nu ala cum ca e datoria mea de cetatean si alte baliverne).Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic
Comment
-
Inca nu te-ai obisnuit ca indiferent cum se cheama alianta, ei tot vor fura cu acte in regula?
In alta ordine de idei, exista o vorba din batrani: din doua rele, alege-l pe cel mai mic!Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
Comment