Cine Joaca "Triburile" Sa Scrie Aici

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cine Joaca "Triburile" Sa Scrie Aici

Cei care joaca "Triburile" sunt rugati sa scrie aici numele si tribul din care fac parte. Daca suntem mai multi poate facem tribul nostru, daca nu sa ne cunoastem si poate sa ne infratim. Va astept
    Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

nu e chiar asa de usor sa infiintezi un trib, dar sa il mai tii pe o linie de plutire. am jucat jumatete de an (poate si mai bine) pe L3, L5, L6, L7. trebuie sa fie cineva care sa indeplineasca dorintele altora, sa aiba relatii prin celelalte triburi. si de asemenea, conteaza foarte mult pe ce lume se face tribul, cat de avansata e, cat de puternica este. a mai fost o tentativa pe un topic asemanator, dar nu cred ca s-a rezolvat nimic. acum eu nu mai joc ca nu mai am timp. si apropo de timp, in functia de conducator, trebuie sa iti dedici 99,99% din timp jocului.
    sigpic

Comment

Era mai bine sa se fi deschis topicul aici cine mai joaca ....cate ceva online pe acolo se mai uita

Comment

credeam ca macar aici scap de triburile astea ...dar vad ca n-am nici o sansa
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google