Vand Sistem Logitech Z5500

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Sistem Logitech Z5500

Z-5500, Tip: 5.1 Putere: 500W Frecventa: 33Hz~20kHz Zgomot: >93.5 dB Alte specificatii: Certificat THX, Dolby Digital, Dolby Pro Logic ll, Digital SoundTouch Control Center ... Urgent... Pret 11 Mil negociabil .. factura si garantie tot la el .. achizitionat pe 2-12-2008 ..
    Attached Files
    nu exagera cu dimensiunea pozelor din semnatura .

Pot sa ofer 600 de lei!

Comment

stiu boss .. e scula . imi daram blocu .. mi a cazut tencuiala .. il dau ca am nevoie de cash ca nu l dadeam.. ca si laptopu dealtfel ..

Comment

am zis ca e negociabil pretu ... cine il vrea .. e al lui .. 8 mil .. nu mai scad un cent

Comment

8 Mil Urgent Produsul este nou si in garantie .. Achizitionat pe 2.12.2008
          Last edited by Cezar; 7 January 2009, 10:53.

Comment

Nu mai comentati pretul la bursa.
            Up se face o data la 24 h.

Comment

Up Up .. Anunt Valabil ... Doar pentru cei de pe Logan Club 8 mil

Comment

Hai 8 mil sus sus un pret foarte bun .. sistemul este nou .. cumparat pe 02 12 2008

Comment

Up Up .. doar pitestiu,mioveni si bucurestiu .. anunt valabil .. 8 mil doar pentru cei de pe loganclub

Comment

vinzator neserios!
                    azi trebuia sa se intilneasca cu cineva in Bucuresti ca sa-i livreze boxele.
                    avind in vedere ca i-am spus de miercuri despre aceasta operatiune, i-am dat 4 numere de telefon pentru contact si totusi nu s-a obosit sa-l sune. adevarat, din cele 4 numere, cel de vodafone nu mai are baterie. dar totusi, 4 numere de telefon.
                    soferul a ajuns azi la ora 09:00 in Bucuresti si a plecat la ora 14:00

in tot timpul in care ne-am dat PM-uri, nu-mi raspundea direct la intrebari, erau putin evazive. dar na, oi fi io paranoic.

deci intre timp, draga AlexRo, ai bulina neagra de la mine, asa ca inca o reclamatie la adresa ta si intri intr-un zbor necontrolat.

later edit
                    io acum vad ca esti din Mioveni, de ce am inteles eu ca esti din Bucuresti? oricum soferul a plecat pe autostrada Bucuresti-Pitesti, deci nu era o problema daca sunai.
                    Last edited by crististreulea; 16 January 2009, 16:50.
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

daca te ai gandii ca poate am avut si eu vreo problema da asta nu se pune in calcul .. nu are nimic daca sunt vanzator neserios .. io sa pic de cacao .. da imi stiu problemele care le am .. PUNCT .... ANUNT VALABIL PITESTI MIOVENI ..Up Up

Comment

OFF topic dar se poate sterge... Daca ai probleme anunti si tu omul macar un mesaj sau ceva vezi ca nu ne mai intalnim nu il lasi in plata domnului "no lasa ca poate astepta" nu toata lumea ii dupa problemele tale, poate omul a stat dupa tine si este in interesul tau sa iti vinzi produsul.
                        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                        Enter the Matrix

Comment

ma repet!
                          vinzator neserios!
                          aveai 4 numere de telefon. ti-am zis si pun un quote, cred ca am fost suficient de explicit. vorba clujanului, puteai anunta.
                          tu ai zis ca e o problema transportul si nu stiu din ce motiv nu ai vrut cu mesageria.
                          Originally posted by AlexRo 12th January 2009, 14:39
                          am tot in afara de polistiren ala DEFECTE FIZICE nu are decat in coltu la sub .. o mica kiar foarte mica zgarietura .. cont in banca nu am decat in euro .. dar fac si in lei daca e ... nu i problema ca oricum voiam sa mi fac .. problema este transportul ... .

am rezolvat transportul
                          Originally posted by crististreulea 13th January 2009, 18:01
                          salut,
                          mi-a confirmat la ora 13 ca pleaca soferul si ajunge la bucuresti. doar ca traseul e putin deviat, cum ar fi timisoara->oradea->suceava->bucuresti->timisoara
                          el pleaca in seara asta din timisoara, deci pe vineri ajunge numa in bucuresti si clar nu poate sa aproximeze deacuma pe la ce ora, asa ca 0745 5315** e numele soferului si il cheama Sandu. suna-l de joi seara ca sa stabilesti aproximativ ora si locatia pentru a doua zi.
                          banii's la el, doar face-ti schimb, tu dai 26kg cocaina si el 800$
                          ...bla, bla....
                          in functie de programul tau, al soferului si mai stiu io ce, ai 2 variante si alegi pe care vrei:
                          1. duci boxele la sediul din bucuresti si mai tirziu sau a doua zi sa mergi numa sa iei banii
                          2. il suni de joi si sa te intilnesti vineri cu soferul undeva in Bucuresti

pentru orice eventualitate, nelamurire sau reduceri de pret , ale mele telefoane 0748 842485, 0761 659463, 0727 496022. raspund mai greu pe vodafone, nu-i telefonul principal, daca pot spune asa.
                          intre orele 13:00 - 15:20 se da foarte greu de mine, adica nu raspund la telefon decit daca se suna foarte insistent si de 3-4 ori consecutiv, asta insemnind la mine ca e important
                          asa e jobul, 2 ore de stres si aproape 6 ore de frecat menta

cam asta e tot ce pot face eu da'cia, restul tine de tine.
                          deci totusi, ti-am zis sa suni de joi ca sa stabiliti exact o ora pentru intilnire. n-ai putut penca ai avut o problema. nu te-ai sinchisit sa-mi scrii pe YM macar, desi erai online, ce sa mai vorbim de sunat.
                          a venit ziua de vineri, problema persista, ce sa-i faci. e greu cu vinzarile astea, mai ales cind ai nevoie de bani.
                          nici macar nu mi-ai spus ca tu esti din Mioveni si ca is un idiot cind iti cer sa le duci in Bucuresti. adica o totala lipsa de interes!
                          venea soferul pina in fata blocului, trebuia doar sa-ti pese.

later edit
                          am gasit si de ce aveam impresia ca esti din bucuresti.
                          Originally posted by AlexRo 10th January 2009, 23:55
                          daca erai din bucuresti .. era foarte bine ca ne intalneam pe autostrada.. dar pana mea tocmai la timisoara..faza e ca nu am mai procedat cu posta romana...
                          Last edited by crististreulea; 16 January 2009, 20:07. Reason: Automerged Doublepost
                          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

probabil ca daia dau sistemu si laptopu si pc ul care s a vandut deja... pentru ca sunt intr o criza de bani .. iar la bucuresti n am putut ajunge... oricum nu intelegi problemele mele asta e am picat eu de cacao ... o lasam asa

Comment

valabil 8 mil urgent ! !
                              Last edited by Cezar; 19 January 2009, 01:56.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google