Ajutor In Catia Program De Proiectare 3D)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajutor In Catia Program De Proiectare 3D)

Ma poate ajuta si pe mine cineva sa proiectez ceva in Catia ..... am schita in epura dar fiind incepator nu ma descurc .........pai de e proiect de facultate iar eu sunt dabia pe cls a7-a .....
    Attached Files

Salut,

ai rezolvat treaba? sau inca mai ai nevoie de ajutor?

o zi buna

Comment

de ce trebuie sa faci o schita atat de simpla in catia?mai ales ca esti incepator?
      incearca cu autocad-ul...va fi f simplu
      http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
      жалюзи плиссе

Comment

are cineva scheme / schite pentru CATIA va rog ? Ma intereseaza sa exersez - sunt incepator
        1.6 MPi Icy White

Comment

Daca are cineva un manual sau un tutorial de catia spuneti-mi si mie am si eu nevoie va rog.
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Salutare din nou,

in primul rand am uitat sa te intreb in ce catia vrei sa faci piesa V3, V4 ,V5,V6.?
            Prima data cand am citit postul am inteles ca tu vrei sa faci piesele din desenul tau de ansamblu...dar am impresia ca tu vrei sa-ti reproduci schita aia in Catia...Catia ii un program foarte bun de proiectare 3D, dar pt un desen iti recomand autocadul sau ceva program mai usurel de manuit pt un incepator.

Si pentru invatarea Catiei (banuiesc ca V5 va recomand parcurgerea helpului).

O zi glorioasa
            Last edited by ar120cp; 20 February 2009, 13:20. Reason: completare informatii

Comment

Proiect in Catia sau Autocad pentru LOgan Laureat

Cine ma poate ajuta cu o imagine in sectiune a unui model Laureate unde sa fie scoasa in evidenta instalatia de climatizare? Multumesc

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google