Vand Aparat Foto Digital, functioneaza perfect, e cu acumulator, se incarca direct la priza ca un mobil, impecabil. Pret: 170 lei (sau schimb cu tel mobil).
Vand Aparat Foto Digital HP R707 - 5 Mpx
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
depinde de cate poze faci..... daca le faci cu blit, daca le faci fara blit, de exemplu cu blit sa fie incarcat full, fac intre 100-150 poze.... oricum acumulatorul se mai descarca si daca il lasi timp indelungat nefolosit, adica daca il lasi cu acumulatorul full timp de o luna fara sa-l folosesti se descarca oricum.... apropo mai am si un card de 256 pe el...
Il vand din cauza ca am 2.... mai am un Canon A560 cu 7 mpx... si asta chiar il tin degeaba !! eventual dau la schimb si cu detector radar !!Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
ID: cipry263
Comment
-
Bun. Lasa-mi un PM cu nr de tel si te sun eu in decursul zilei de maine sa ne intalnim sa il pot vedea live. daca imi place il iau.
Aaaa, era sa uit. Ce dai la el pe langa incarcator si card? Cutie, manual, cablu, husa????Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic
Comment
-
dau asa: aparat cu acumulator + incarcator + card 256..... cablu usb cred ca mai am doar unul prin casa.... dar o sa cumpar eu unul ca e 10 si iti dau cu totul ca asa e normal.....ideea e ca daca esti in bucuresti, eu momentan sunt in iasiMasinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
ID: cipry263
Comment
Comment