In acest post voi repeta faptul ca Soran, alaturi de toata echipa Daciashop, a dat dovada de intelegere, bun simt si corectitudine.
Feedback membrii (pe cine recomandati si pe cine nu)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
NU il recomand pe userul Atinge Dragos. ma pune pe drumuri sa ii trimit colet si nu il ridica! ard benzina si bani pe posta d'amboulea! ATENTIE!Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Recomand dany_av am luat de la el cuie ph2,obturatorare praf,plafoniera si 2contactori si de la Florin_DNF etrieri VAN baieti de treaba si foarte corecti.Teapa nu mi-am luat si nici nu as vrea
Comment
-
recomand:demonhunter(sigla argintie volan), silviu_79 (am cumparat mai multe de la el si am sa mai cumpar), florin_dnf (prelungire bord), axscu (plafoniera si cuie de usi)- multumiri tuturor!
nu recomand;TM 21 FLA - am vorbit pentru un set de jante si m-a dus cu vorba o saptamana dupa care a zis ca nu a gasit curierul pe nimeni acasa!? de telefon mobil probabil ca nu au auzit cei de firma de curierat! oricum acasa tot timpul este cineva, judecati singuri
Comment
-
Salut, in "relatiile" cu mine, am de dat ca exemplu:
- EUGEN2008 - a raspuns foarte prompt desi nu s-a finalizat tranzactia
- themircea - "premium services" - no comment !!!
- Kalimera22 - nu numai ca am reusit sa cumpar piesa de la el da m-a asistat la montaj si s-a dovedit foarte util cu o gramada de impresii
- Soran - gentleman !
Pentru rubrica negative, mi-as dori sa nu fie cazul.
Comment
Comment