eu nu am decat cuvinte de lauda pentru daciashop turturel si florin`dnf
Feedback membrii (pe cine recomandati si pe cine nu)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@o8melc, ai discutat la telefon, ceva sigur, sau doar asa pe forum? ai lasat un avans ceva, sa fie omul sigur ca-i cumperi marfa?
Manete se gasesc peste tot pe forum. Expune toata problema, nu doar ce-ti convine tie. Nu cunosc pe Racky, n-am treaba cu el, insa mereu tindem sa ascundem anumite aspecte in incercarea de a ne scoate nevinovati pe noi insine.
Nota 1000 pentru reparatie computer, lui Razvanamza. Datorita lui pot si eu sa intru acum linistit pe forum, sa postez si sa vizualizez topicuri Inainte de reparatie, computerul devenise lenes
Comment
-
Ceea ce nu stie multa lume despre tine este ca tu le oferi un ajutor neconditionat, fara profit...
Bravos Pipan
Comment
-
nu e singurul , ( vezi postul meu de mai sus) dar asta e un motiv de bucurie. Lansez oficial si suportul meu pentru problemele voastre IT. Cel putin la telefon, va pot ajuta cu un sfat, doua.....nu costa decat convorbirea prin operatorul de telefonie..
Macar asa n-am sa mai aud de formatari facute degeaba, de fisiere pierdute, si mai ales de virusi "imposibil" de scos....
Comment
-
Originally posted by dsign View Post@o8melc, ai discutat la telefon, ceva sigur, sau doar asa pe forum? ai lasat un avans ceva, sa fie omul sigur ca-i cumperi marfa?
Manete se gasesc peste tot pe forum. Expune toata problema, nu doar ce-ti convine tie. Nu cunosc pe Racky, n-am treaba cu el, insa mereu tindem sa ascundem anumite aspecte in incercarea de a ne scoate nevinovati pe noi insine.
in fine ... e parerea mea si mi-o sustin. am fost destul de dezamagit cand am auzit.
Comment
Comment