recomand bibiciu,crististreulea,bleizer,sorin_pss
Feedback membrii (pe cine recomandati si pe cine nu)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
daca cineva doreste neseriozitate sa apeleze cu incredere la alexyno. daca cineva doreste sa fie amanat si tratat cu indiferenta sa apeleze la alexyno.
pe data de 02.04. priviti postul i-am facut o comanda. am vorbit cu el la telefon si mi-a spus sa il sun la ora 16:00. l-am sunat de cateva ori l-am sunat si a doua zi de mai multe ori si degeaba. probabil are destule comenzi si nu se mai sinchiseste si de altele. asa ca lasati-l in pace si gasiti pe altcineva care ofera aceleasi servicii dar ofera si seriozitate. cu parere de rau dar comanda se retrage. o zi buna domnule alexyno !Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Oameni ,,seriosi''.......
De cine nu imi place? Pai nu-mi place de GRECU GEORGE ( loganist de 5 STELE !!!!) care a achizitionat 2 amortizoare de haion si dupa ce si-a dat seama ca nu sunt complete si ca nu le putea folosi - lipseau tablitele acelea tip siguranta care tin capatele amortizoarelor in nucile respective -a zis in mintea lui ca ar fi bine sa le puna pe net si sa le vanda ! Si uite asha, bazandu-ma pe faptul ca omu-i cinstit, desi l-am intrebat daca au vreo problema, le-am cumparat, cum dealtfel am cumparat multe de pe acest forum, fara sa am grija ca voi fi pacalit si in concluzie... fara sa le pot folosi !!! ASHA CA...NU-I SANATOS SA TE COMPORTI IN ACEST FEL ( NESERIOS !!!)PE UN FORUM UNDE OAMENII SE BAZEAZA IN PRIMUL RAND PE SERIOZITATE !!!LOGANIST CONVINS !!!
Comment
-
Originally posted by eugenio_23 View PostDe cine nu imi place? Pai nu-mi place de GRECU GEORGE ( loganist de 5 STELE !!!!) care a achizitionat 2 amortizoare de haion si dupa ce si-a dat seama ca nu sunt complete si ca nu le putea folosi - lipseau tablitele acelea tip siguranta care tin capatele amortizoarelor in nucile respective -a zis in mintea lui ca ar fi bine sa le puna pe net si sa le vanda ! Si uite asha, bazandu-ma pe faptul ca omu-i cinstit, desi l-am intrebat daca au vreo problema, le-am cumparat, cum dealtfel am cumparat multe de pe acest forum, fara sa am grija ca voi fi pacalit si in concluzie... fara sa le pot folosi !!! ASHA CA...NU-I SANATOS SA TE COMPORTI IN ACEST FEL ( NESERIOS !!!)PE UN FORUM UNDE OAMENII SE BAZEAZA IN PRIMUL RAND PE SERIOZITATE !!!
Dar ca si sfat..se pot modifica prinderea acelor amortizoare ( daca nu ma insel sunt pe filet in capul tijei )
Eu am modificat la o trapa de la camionsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Comment