aoleu ce bombe atomice pe aici ... incep sa lacrimez. userule, stai mai potolit cu replicile acide ca nu te fugareste nimeni fizic, doar virtual, putin asa.
Feedback membrii (pe cine recomandati si pe cine nu)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by user2000Originally posted by dsignOriginally posted by user2000sal ! daca esti tu asa tare in gura , si ii iei apararea lui surrender , daca el stia a 60k e maximul de viata pentru niste amortizoare , de ce le-a mai luat ? a ? nu-i mai lua tu apararea lui , ca nu-i asa , i-am zis ca ele au 55k , de aici in colo era treaba lui , nu l-am obligat eu sa le ia. Eu mi-am facut datoria , si nu l-am mintit cu nimic , i-am zis ca au 55k km , i-am zis ca opun rezistenta , atat la comprimare cat si la destindere , ca se destind mai greu ca celelalte, mie nu-mi convine sa zica ceva , si apoi sa faca altceva, ca sa nu mai zic , ca dupa ce a fost tot scandalul asta pe forum , din care reiese , ca eu sunt vinovatul , mi le-a mai trimis , o data , pentru ca mi-a mai venit un mandat postal , asa ca nu mai vorbi in necunostinta de cauza , eu mi-am prezentat produsul asa cum trebuie , nu am mintit cu nimic , si nu am dat teapa nimanui , asa cum i le-am prezentat , asa le-a primit , si acuma vorbind la rece , el nu putea sa faca asa cu amortizoarele ? sa mi le trimita pe alea vechi ale lui ? cata lume nu si-a luat-o asa , hai sa fim seriosi , imi da mesaje ca nu are ce manca acasa si sa-i dau banii inapoi , si cu o zi inainte imi zice ca vrea sa dea clio pe un logan si cu 3000E diferenta , ca vrea full option ... las-o asa ... sper ca te-am lamurit putin despre ce s-a intamplat.
Sarbatori fericite si sa auzim de bine !!!
daca vroiai sa fii diplomat (ceea ce nu esti, se pare, luand in calcul exprimarea si scrierea) rezolvai pe cale amiabila cu el, in particular. Eu unul as fi luat coletul si daca intr-adevar ar fi fost alte amortizoare in el, abia atunci as fi actionat pe forum.
aS FI CURIOS SA-MI DAI EXemplu de o singura intamplare gen alta marfa in pachet... Probabil ca tu asa procedezi in astfel de cazuri, de aia iti este asa frica.
Lucrez cu colete cu piese de schimb zilnic si nici macar O DATA nu mi s-a intamplat asa ceva. Si spre deosebire de situatia ta, eu lucrez cu oameni necunoscuti.
Nu, nu iau apararea nimanui, iau apararea comunitatii noastre, imaginea noastra ca si club este grav afectata de scrierile si comportamentul unora ca voi. Ma iau de tine pt ca esti mai in varsta ca el si pt ca de la oameni ca tine ar trebui sa avem de invatat.
Poate ca ar trebui sa mai treci inca o data prin cei 7 ani de acasa, sa recuperezi ce ai pierdut pe drum.
Iti doresc toate cele bune, sanatate, fericire si tot ce-ti doresti in noul an. De asemenea, iti doresc sa capeti cat mai multa intelepciune, sa putem sa-i educam si pe aceia mai mici.
Salutari
Ca sa fie totul transparent...
Comment
-
La Feedback Pozitiv ar trebui sa trecem numele moderatorului care a facut buna fapta de a-l bana pe cretin.
Desi e cam urata discutia, eu zic ca n-ar trebui sterse posturile din urma, sa stie si ceilalti sa se fereasca de User2000
Comment
-
Cred ca in printurile astea se v-a vedea omul cinstit.
Va rog sa aruncati un ochi si imi pare rau.
Poate aveti ceva de invatat si din ce am patit eu. Cu user2000...
Sunt 5 printuri in urma unei discutii avute mai devreme cu respectivul, NU AM EDITAT NIMIC, se poate vedea destul de clar.
Vroiam sa numai intru pe acest forum nu sunt posesor logan,dar imi plac de oamenii care se straduiesc sa faca ceva si isi modofica masina pentru a fi unica. O sa continui sa intru sa citesc si poate daca ajuta Dumnezeu la vara o sa vin printre voi. Sarbatori fericite la toata lumea & la multi bani de bagat in masini.
A! si imi cer scuze PENTRU VOCABULAR, Dar nu doresc la nimeni sa pateasca asa ceva, pentru gresilile Gramaticale, sau pentru Cacofonie. Nu am avut 10 la romana... din 6 nu ma scotea profa!Last edited by Cristi_Xp; 29 December 2011, 12:42.
Comment
-
-
Si injuraturile nu au venit inainte de sosirea coletului,EL MA AMANA cu ridicarea lui, ba ca nustiu ce ba ca nustiu ce. pana mi-a dat de inteles ca nu le mai ridica, si cam asta a fost. (voi ce ati fi facut in locul meu?, nu ati fi injurat? , ati fi zis asta e?)
Daca nu merg deschise imi spuneti, am modificat ceva intre timp sper sa mearga.Last edited by Cristi_Xp; 29 December 2011, 12:42.
Comment
-
Mama lor de amortizoare, ca noi costau 90 de lei bucata, de la magazin, fara transport si alte rahaturi.
Acum ati ajuns la razboi Moldova contra restului tarii (gen "cel mai m*@st dintre moldoveni).
Cumparatorule, ti-ai luat teapa, gata, sa-ti fie invatatura de minte si sa intrebi pe altii ce vechituri platesti.
Mai las-o cu postarile, ti-a dat lumea dreptate, cred ca ajunge. Sau o singura banare nu e suficienta?
Comment
-
Sincer, ce m-a deranjat si sper ca am inteles bine:cumparai amortizoarele alea terminate pentru a le monta pe masina ta in ideea ca o vei vinde.
In cazul asta, fix tepar esti si tu, cumparatorul masinii tale in caz ca era unul cu capul in nori, avea de schimbat el amortizoarele.
Comment
-
ai luat teapa ok. user2000 a fost banat. dar de ce ai injurat ca la usa cortului ? singurul loc unde sunt permise injuraturile este la volan.
daca intradevar ai folosit injuraturi de genul sa iti rupi piciorul de sarbatori, sau injuraturi legate de familie .... este urat, foarte urat.
numai un om fara educatie, fara scoala, si fara argumente apeleaza la astfel de vocabular
Comment
-
Eu nu cumpar de pe forum, dar cineva ma rugase sa-i caut 2 gume de iarna, o anumita marca si profil ce nu se mai produce. Am gasit doua ce parea a fi in stare excelenta, la userul blackufo.
Ne-am inteles la pret, mi le-a trimis la Iasi, eu i-am trimis banii, cunostinta mea a gasit ceva ce nu-i placea la una din anvelope, am vorbit cu expeditorul, a fost de acord ca n-a bagat de seama aspectul, i le-am trimis inapoi, el mi-a trimis banii, fiecare am pierdut banii de transport, asta a fost, fara panarama.
Om serios.Last edited by mr.K; 29 December 2011, 11:47.
Comment
-
Chestia cu neputinta de inteles pentru mine este ca user2000 se temea ca nu cumva sa-i trimita alte amortizoare naspa in locul unor jafuri.Parca ar fi avut amortizoare de calitate.Sa-ti fie frica ca nu cumva sa-ti schimbe jafurile bune de aruncat cu altele ? Cata ipocrizie.Nu gasesti altele mai jafuri pe nicaieri ca sa-i tragi o teapa lui user2000.Asta-i un pretext pentru a nu primi coletul inapoi.Si chestia cu 2 tevi.Asa putea trimite el 2 tevi lui surrender.Insa surender a avut incredere,dar a primit tot echivalentul tevilor.Doua fiare bune de aruncat.Last edited by karlos12; 29 December 2011, 12:55.
Comment
Comment