pai din comoditate am zis hai ca a fost pusa pe loganu lu vip rally ce draq se potriveste si pe al meu asta e ......
Feedback membrii (pe cine recomandati si pe cine nu)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by serban24 View Postpai din comoditate am zis hai ca a fost pusa pe loganu lu vip rally ce draq se potriveste si pe al meu asta e ......
Comment
-
da boss dar cand am vb mi-ai zis ca mi-l trimiti luni nicidecum ca n-ar fii la tine ca sa aflu ulterior ca nu e la tine e la cristi puteai sa zici de la inceput ....) e oricum asta e ... nu e vorba de bani dar cateodata te oftici cand iei teapa oricum sunt decis sa nu mai cumpar nimic decat daca il vad live si sunt multumit de calitate
Comment
-
Vin si eu cu o lista:
sorinj
sillviu_79
mcm022006
cristi3775 + redzone tuning (nu e vina lor ca produsele au fost cu probleme)
keanurev (cu o mica problema la un sticker)
Doc (dimsport)
VanDiesel - mai mult decat 10+ (pentru ambalaj)
Si persoane care m-au dezamagit: CataFOF (nu la vanzare ci la cumparare), iar la cumpararea altor produse nu am avut probleme.
Comment
-
cum multi dintre voi aveti conturi si pe alte forumuri concurente, vreau sa va spun sa va feriti de userul banutu, in caz contrar o sa aveti batai de cap cu el, cum am patit-o si eu, de ma duce de 2 luni cu zaharelul cu o chestie care s-a intamplat din greseala lui am incercat sa fac cumva sa ii fie si lui ok, sa nu suporte el nici o paguba, dar nici asa nu i-a convenit.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
@tedugoromania vorbeste cu Cristi_Xp pentru chip tuning sunt un mandru posesor de 1.4 inflacarat de el super meserias omu nota 10
Mai mentionez pe silviu_79 care mi-a trimis coletul exemplar si Streulea
De tzepe inca nu am luat si nici nu vreau sa fiu nevoit sa vorbesc de tzepe
@tedugoromania vorbeste cu Cristi_Xp pentru chip tuning sunt un mandru posesor de 1.4 inflacarat de el super meserias omu nota 10
Mai mentionez pe silviu_79 care mi-a trimis coletul exemplar si Streulea
De tzepe inca nu am luat si nici nu vreau sa fiu nevoit sa vorbesc de tzepe
Comment
-
Originally posted by loganciuc View Posthriberiu-din 24 august astept sa ajunga tavita portbagaj si paravanturi ,,puse"de el pe posta pt.mine,de atunci nu mai este de gasit...total neserios
Inca odata scuze de la hriberiu,este de incredere,nota 10 de la mine.
Va multumesc.
Comment
-
loganciuc,noroc ca te-ai miscat mai repede decat posta romana sa-ti anulez ce ai zis intr-un post anterior,HRIBERIU este un om de nota 10,iar daca ii sa-i dau un calificativ ,ca pe site-ul okazii ,nota 10 mi se pare mica fata de caracterul acestui coleg ,toate stima ptr. hriberiu........
Comment
-
Valeriuciprian (cand am luat suportii de numere) si Demonhunter (de la care am luat igla cromata pentru volan) sunte de nota 20+
Teapa aici inca nu am luat si sper ca nu o sa iau, dar pe alte site-uri (nu dau nume) sunt multi.sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
Comment