@surender : dreptatea e de partea ta ) ca ce ? cine imi da mesaje dupa measaje noaptea cu injuraturi ? a ? imi dau singur , tu cheltui bani nu ? si mie ca garantie imi da un om de "incredere " asa ca tine , ca nu-mi pui amortizoarele sale vechi ? si pana la urma ce aveau amortizoarele mele ? se destindeau mai incet fata de celelalte ,asa si ? la test au iesit la limita , eu le-am schimbat pentru ca am vrut eu , ce vrei sa-ti fac ,acuma ? imi zice lumea pe my ride ca ma calicesc pentru 100 ron , daca vi se pare asa putin , duceti-va si donati 100 ron pentru copii cu leucemie sau ceva , stiti cati s-ar duce ? va zic eu nici unul , asa ca nu mai faceti voi pe cei corecti , ca nu va crede nimeni
si unde ti-am zis eu sa le trimiti ? eu ti-am zis sa le pui pe masina , (asa-i ? jura-te ce nu-i adevarat) si tu mi-ai zis ca atunci iesi de la posta ca le-ai trimis deja
si asa am patit la posta , ai scris 80.00 , nu ai putut sa scrii 80 simplu ? , eu nu ma mai incurc cu oameni ca tine , de acuma daca vand ceva , ori vand cu filmulet , o sa va arat filmulet cum se destind cele de pe fata , exact asa se destind(-eau) si cele de pe spate , la mine , ori daca nu , fata , in fata , asa-i cel mai bine
si unde ti-am zis eu sa le trimiti ? eu ti-am zis sa le pui pe masina , (asa-i ? jura-te ce nu-i adevarat) si tu mi-ai zis ca atunci iesi de la posta ca le-ai trimis deja
si asa am patit la posta , ai scris 80.00 , nu ai putut sa scrii 80 simplu ? , eu nu ma mai incurc cu oameni ca tine , de acuma daca vand ceva , ori vand cu filmulet , o sa va arat filmulet cum se destind cele de pe fata , exact asa se destind(-eau) si cele de pe spate , la mine , ori daca nu , fata , in fata , asa-i cel mai bine
Comment