If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Feedback membrii (pe cine recomandati si pe cine nu)
Mda, eu zic ca amandoi sunt fraieri, insa user2000 a primit acum ce merita. Un frumos BAN de sarbatori. @surrender, speram sa-ti fie invatatura de minte aceasta experienta, speram sa-ti revizuiesti comportamentul acela (cu injuraturile nu-i ok sa stii) si de ce nu, speram sa-ti revizuiesti si gramatica
Sarbatori fericite tuturor, chiar si lui User2000.
buna seara.
nu vreau sa fiu nepoliticos dar din pacate nu il recomand pe colegul @tiesto_music.
i-am trimis comanda si nu a mai ridicat-o si era vb de o valoare a stickerelor de 10 lei si 8 lei taxele... total 18 lei. am incercat sa il sun si a raspuns mama lui spunadu-mi sa fiu sanatos daca am pus coletul ca el nu le mai vrea. de atunci nici macar nu am mai reusit sa ii prin telefonul deschis sau sa il vad pe mess. de asemenea nici pe forum nu mi-a raspuns la pm
nu asa se procedeaza. eu am platit 8 lei la dus si inca 8 la intors...16 total. nu e vb de bani e vb de principiu. dar asta sa fie paguba mea.
eu tin inca o data sa multumesc tuturor colegilor pt comenzile date si vreau sa va asigur ca nu imi bat joc de banii nimanui.
@cata fof- nu cred ca e vb de razgandit si nici de 10 sau 18 lei platiti. sunt un pic mai mult decat un pachet de tigari. pe mine nu asta ma deranjeaza ci faptul ca genul asta de "clienti" nu iti mai raspund la telefon apoi...pe langa faptul ca te pun in situatia de a plati taxe aiurea. atata vreme cat am vb despre ceva si imi spune ca e ok..eu o consider ferma. apoi am avut si rugamintea la mama lui de a-l ruga sa refuze coletul. nu a fost si nici nu este o problema banii platiti..e vb despre seriozitatea unei persoane. din punctul meu de vedere situatia este incheiata.
b am incercat sa il sun si a raspuns mama lui spunadu-mi sa fiu sanatos daca am pus coletul ca el nu le mai vrea. de atunci nici macar nu am mai reusit sa ii prin telefonul deschis sau sa il vad pe mess. de asemenea nici pe forum nu mi-a raspuns la pm
.
Cred ca nu i-a placut modelul mamei mai turturel (joke)
In alta ordine de idei,eu le-as da BAN astora si gata!, sa nu mai faca risipa de alocatie si asa este mica , cum zice KEL.
A se nota lipsa de educatie a familiei din care face respectivul. Normal ca n-a avut de unde invata lucruri bune, daca chiar si ma-sa te-a trimis la plimbare. Si pentru ce suma!!! 18 lei !!! Rusine.
Putea macar sa raspunda si sa zica: iarta-maa, nu mai am bani, am probleme, etc.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment