Feedback membrii (pe cine recomandati si pe cine nu)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "Sunt prea sarac sa cumpar lucruri ieftine" !!!
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
      Cereti fratilor detalii , mai multe poze , trimiteti oameni din zona respectiva sa vada produsele,cereti sa se trimita cu posibilitatea de a desface pachetul inainte de a plati ,mai ales cand vedeti useri cu cateva posturi,care nu au o anumita istorie pe forum.
      Cand le-am vazut in fata nu mi-am dat seama ca-s strambe.Cand le-a pus pe 'aparat' am vazut in ce hal sunt.

Comment

• As dori sa fac o precizare pe aici sunt foarte multi care vand piese de origine la "preturi mici", cand vedeti piesele uitati-va bine la eticheta. Toate piesele originale Renault-Dacia au elemente de securizare in eticheta, daca te uiti din mai multe unghiuri isi schimba culoarea si pentru cine are posibilitatea se poate verifica si cu o lampa cu ultraviolete.
        In plus cele contrafacute grosolan nu se verifica de niciun fel codul piesei contrafacute cu al uneia originale.
        Aveti grija, decat piese "de origine ieftine" mai bine aftermarket luate de la magazine serioase.

Comment

• am patit si eu asa ceva, am luat distributia de pe forum si mecanicul din reprezentanta mi-a spus: 'asta numai de origine nu e' ...
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• daca tot faceti acuzatii, dati si nume, s-a se fereasca si altii, s-a se ia masuri de moderatori

Comment

• Eu n-am acuzat pe nimeni daca nu s-a inteles postul de mai sus era ca altii sa se fereasca de tepari cu "piese de origine", care probabil ca sunt si pe aici prezenti

Comment

• Un mare UP de la mine pentru Flavinho si echia Super_Jante.
                Si un SUPER UP pentru colegul Canto, care intotdeauna ajuta cu sfaturi si nu numai.
                Super Oferte Accesorii Logan

Comment

• Pe o scara de la 1 la 10 acord nota de -19,5 userului tiesto_music sau ZIA , o persoana specializata in tzepe(cu mine nu a reusit) , acum vorbeste ceva si peste 10 minute altceva , daca iti spune la telefon ca "te sun eu" o sa astepti sa te sune pana imbatranesti....Aceasta este parerea mea si nu numai a mea .... cei patiti , pot sa subscrie spuselor mele.
                  Fara Semnatura.

Comment

• Nu este de incredere , are dreptate , am avut si eu probleme in trecut cu el.

Comment

• am achizitionat inca o pereche de etrieri VAN de la Florin_DNF. ca de obicei un mare +++

Comment

• Cu tiesto sunt patit si eu.I-am zis sa-mi trimita o toba sport,am cazut de acord,ca dupa o saptamana sa-mi spuna ca a dat-o altcuiva.

Comment

• Atentie maxima la userul wip21 idmess wip21bucuresti ; are cont si aici dar vinde o gramada de piese pe okazii iar mie mi-as tras teapa ca am primit un produs defect iar cind i-am spus s-a facut ca ploua si banii inapoi nu mai da.

Comment

• Piese MCV

Recomand ana87. Serioasa si prompta.

Comment

• Recomand evali_daniel si dachiashop again ...

Comment

• ATENTIE la icero84 este din tirgu jiu judet Gorj si nu a ridicat de la posta pachetul care l-a comandat de la mine.

Aveti grija daca mai comanda ceva de la cineva ca nu ridica pachetul de la posta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google