vezi ca e licitatie aia ...
Intermediere Comenzi Ebay
Collapse
X
-
inca niste chestii sosite pentru felixPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
deocamdata nimic ... mai dureaza... nu sunt nici 3 sapt , si vine de la mama dracu din Hong Kong.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Nu intotdeauna ce este frumos este si adevarat, dar nici ce este adevarat nu este intotdeauna frumos.
Comment
-
venit comanda lui MVP ...
da`mi te rog adresa pe mess sa o trimit .
referitor la scaunele alea sport... este licitatie ... pot sa ajunga in 8 zile si la 1000 euro ) ,daca vrei imi poti spune o suma maxima si o sa licitez.Attached FilesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
da,se poate...
am trimis mesaj sa imi zica transportul .
shipping to romania 19,99 EuroPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment