Am ridicat astazi coletul. Multumesc turturel! Poze nu am cum sa pun deoarece inca nu am lipit sticker ele
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mai vreau 3 seturi nr de oglinzi-AG 69 DNI;-1 Set AG 69 MCA;3 seturi OT 32 SAM;1 set AG 92 MUR;1 set AG 11 AYN si 6 STICKERE RENAULT F1 TEAMLast edited by marius-MSY; 20 December 2011, 19:14.sigpic
Comment
-
Am primit si eu stickerele, sunt bine facute, atata ca la capetele cutiei se putea pune ceva hartie ca altfel s-a lipit scotcul de stickere si au ramas niste pete putin vizibile, doar pe un sticker, dar sunt ok, din acelea de plastic care sunt originale pe logan nu faci?
PS: Stickerele cu logan sunt cele mai frumoase, dupa cum loganul este cel mai frumos!!! restul fiaturi, symboluri, fieste focusuri etc. nu se compara cu logan... go LoganLogan laureat 1.2
Comment
-
Salut cand ai timp sau dupa sarbatori as dori si eu un set modelul din poza.Sarbatori fericite.Attached Files
Comment
-
@pukyman - comanda a fost notata. Lasa-mi te rog un nr de tel in pm.
@kata dog - am si folie lucioasa.
Cu scuzele de rigoare pt intarzierea acestui msj, va urez Craciun fericit voua si celor dragi si va doresc ca toate dorintele sa vi se implineasca. Cu stima, turturel.Stickere auto personalizate
Comment
-
asa am eu protectiile
lungime in parte de sus aproximativ 48 lungime in partea de jos aproximativ 43 iar latimea este de 4,5sigpic
Comment
Comment