If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
Ciao,
te rog un pet pentru urmatoarele:
- la stiker dacia si logan dimensiuni ~ 8 x 30cm pe alb, 2 bucati din fiecare
- dungi loan cup, negru mat, 1 set
Ciao,
te rog un pet pentru urmatoarele:
- la stiker dacia si logan dimensiuni ~ 8 x 30cm pe alb, 2 bucati din fiecare
- dungi loan cup, negru mat, 1 set
Buna ziua.
Acum am raspuns tuturor solicitartilor si am preluat si comenzile dvs.
Pentru a va raspunde mai rapid, lasati-mi va rog un nr de contact in pm sau dati-mi un apl/sms la unul din nr. 0764 651 369 / 0745 075 438
Va multumesc.
Buna ziua.
@kalimera22 - primele 2 stickere se pot face..doar ca trebuie sa le gasesc mai intai vectorialul.
Al 3 lea ar trebui printat si in momentul de fata nu am nici o comanda pt print. despre cate bucati ar fi vorba din fiecare?
Salut, autocolantele pt stalpi negru mat, seamana cu cele originale la atingere?
Te rog da-mi un pm cu pret pt:
- colante stalpi
- colante praguri spate (similare cu cele fata originale: gri cu alb)
- protectii aripi la inchidere usa spate
salut! cat costa un set de protectii aripi-praguri transparente, ca cele ale lui cosmin83 din postul 2044?
multumesc!
P.S. de asemenea daca poti sa faci din acelasi material o banda ingusta (cca 2 cm) pentru muchia de la capota motorului, deasupra grilei radiatorului. mai sar pietricela de la masinile din fata si se mai ciupeste vopseaua acolo. Multumesc inca o data!
Last edited by tzopescu; 27 June 2014, 21:07.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment