If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
@Mihai - daca vorbim de modelul ce se lipeste pe exterior atunci avem 5 lei setul pentru fata. La spate e mai mult de discutat. am model la 10-15-20 chiar si 40 lei. Un nr de tel se poate?
Salut. pretul este de 15 lei/ set de 4 buc la grosime standard si 25 lei la grosime dubla.
daca le doresti pe fundal de carbon 3D pretul este de 20 lei la standard si 30 lei duble.
Pentru logan 2 nu am dedicat.
in schimb se pot monta de logan 1 cu unele mici modificari.
mai am un model sub forma de lacrima..acelea sunt universale.
Daca poti sa imi detaliezi ce modificari ar trebui facute la cele de logan 1 sau eventual ... din punctul tau de vedere care s-ar potrivi cu un efert minim de aplicare.
Merci.
@m.florin - scuze pentru intarzierea raspunsului. iti voi trimite si pm. modificari mari nu trebuiesc facute. poate doar o simpla taiere pe contur la arcada rotii.
Anunt valabil!
Comenzile de saptamana trecuta s-au expediat luni!
Va multumesc!
buna turturel,doresc o comanda de stikere renault f1 team ce vin lipite deasupra de semnalizatoare aripi fata,autocolant carbon 3d negru stalpi(vin taiati la dimensinea stalpilor?) multumesc
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment