multumesc de recomandare. ma bucur ca va plac. in curand noi stikere din gama renault sport.
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@LmtdEdition si @ktalyn28 - comenzile voastre sunt in lucru.
lucrari noi:
-protectii praguri si diverse stikere fiat punto
-autocolant stalpi, parasolar si stiker logan.
p.s. stikerele sunt lipite de clienti..deci nu e asa greu. necesita un pic de rabdare.Attached Files- protectie prag fiat punto 1.jpg (614.5 KB, 614 views)
- protectie prag fiat punto 2.jpg (606.4 KB, 550 views)
- stiker fiat punto 1.jpg (922.6 KB, 535 views)
- stiker fiat punto 3.jpg (262.9 KB, 482 views)
- parasolar logan.jpg (420.9 KB, 486 views)
- stalpi logan.jpg (512.3 KB, 242 views)
- stiker loganclub.jpg (414.3 KB, 246 views)
Stickere auto personalizate
Comment
-
inca 2 clienti multumiti. Vin exceptional de bine. Las pozele sa vorbeasca de la sine. Comandati cu incredere.
Multumim
Comment
-
si eu am comandat, abia astept sa le primesc, sper sa fie usor de montat si de calitate.Usor de montat deoarece nu am experienta cu lipitul de autocolantsigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html
Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0
Comment
-
multumesc de recomandari!
@ucn - comanda e in lucru!
imi cer scuze dar va mai dura cateva zile..sper sa nu fie cu supararae. le fac cat pot de repede.
ce am facut zilele trecute..in weekend mai bine spus.noile stikere din gama renault sport: preturile incep de la 5 lei pe bucata la 20 cm x 5 cm. e mult de munca la ele..sunt destul de migaloase. pretul este unul informativ..nu este batut in cuie. cel mai simplu imi spuneti dvs dimensiunea dorita si va fac un pret.Stickere auto personalizate
Comment
-
salutare,
ca si sfat: de ce nu iti faci un site, in care sa afisezi toate "realizarile" tale (poze cu stickerele nemontate si poze cu stickerele montate
ar fi mult mai usor pt cei care cauta astfel de produse sa isi faca o idee
e doar o idee
astept raspuns la PM
Comment
-
@ucn si @spirea robert - coletele voastre pleaca maine! poze mai jos!
@marugod - vb maine!
@xxxgeoxxx - vb la tel!
stikere logan club parbriz(5 lei) si luneta(2 lei) - 7 lei setul.
autocolant stalpi - 15 lei.
preturile sunt negociabile..la comenzi mai mari platesc eu taxele..ofer bonusuri in stikere sau reduceri de pret. comenzi mari nu inseamna musai sute de lei. se discuta..vedem ce e de facut si aplicam reducerea.Stickere auto personalizate
Comment
Comment