Păi la tară sâmbăta si duminica posta este inchisă,nu-i nimeni acolo.
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@lungu dan - ai pm!
@unknown - comanda ta va fi gata maine..voi pune si poze!
va multumesc tutror de comenzi si recomanda ri!
am trimis pm celor care m-au solicitat..care mi-au trimis la randul lor pm pt o eventuala comanda!Stickere auto personalizate
Comment
-
@unknown - comanda ta e gata!
@alexgame - de asemenea..comanda ta e gata!
@lungu dan - coletul nr 2 va pleca in cel mai scurt timp cu putinta!Stickere auto personalizate
Comment
-
Salutare ! M-ar interesa urmatoarele chestii : protectie praguri usi in culoarea argintiu si cu scris rosu, autocolant negru pentru stalpi (am MCV), un sticker in genul cum e in fotografia de mai jos, iar in privinta parasolarului (poza cu nr.2) sa mai vedem ce zic cei din staff-ul de la Iasi ... multumesc frumos :-)
P.S. : scuze de dimensiunile fotografiilor ...Attached FilesLast edited by cat_alex52; 13 May 2010, 08:30.
Comment
-
mai vreau si eu un set de stikere cu renault f1 team pe alb ca alea care le-am pus pe masina le dau jos ca bag masina la revopsit luni. sper ca ai. ma mai gandesc si iti mai scriu daca mai vreau ceva.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Cum pot proteja pragurile
Cum probabil bine stiti pragurile noastre sufera in urma persoanelor care nu stiu sa urce/coboare dintr-o masina. Referitor la protectiile autocolante, le am si eu puse din fabrica, dar ce te faci ca nu acopera toata zona pragului.
1)prima soltie ar fi un autocolant transparent pus unde este mai expus pragul persoanelor care nu stiu sa urce/coboare (nu stiu cat costa de unde se poate achizitiona, si daca rezista in timp);
2)autocolant imtatie de carbon pus pe toata suparafata pragului(nu stiu cat costa de unde se poate achizitiona, care nu stiu cum ar da);
Mentionez ca am unl ogan faza 2 culoare blue electrique si stau in Pitesti !!!
Bafta Loganistilor
Comment
-
salut turturel
poti sa-mi faci si mie un autocolant pentru tabloul de bord de la logan in genul celui din poza
si mai vreau sa stiu cat m-ar costaAttached Files
Comment
-
@tvstar1 - am autocolant negru mat..neted. diferenta se obnserva de aproape..de la departare..cativa metri..este nesesizabila. pretul pt stalpii din spate este de 20 lei..intra foarte mult material. ai si un bonus inclus!
@cat alex52 - as avea rugamintea sa imi dai un pm cu nr tau de tel ca sa te sun sa vb mai detaliat despre ceea ce doresti!
@b-83-rmj - desigur..se poate inca un set de f1 team.
@b-81-ssg - sa imi spui te rog ce culoare doresti sa aibe stikerele.
@cornel93 - eu va pot ajuta cu prima varianta. cu varianta nr 2 nu va pot ajuta din pacate din pricina faptului ca autocolantul respectiv..la carbon marefer..ca sa fie bun..trebuie sa fie musai 3D..adica cu textura..implicit rezulta un pret ridicat..atat de achizitie cat si de vanzare..si nu prea renteaza.
@mmartinica - daca te referi la protectii asemanatoare cu cele de origine..de ph1 sau ph 2..desigur te pot servi!
@sweetboy89 - stikerele logan club pt parbriz sunt 5 lei..pt luneta sunt de la 2 leai la 15 lei..depinde de marime.
@daniel76 - din pacate nu te pot servi..deoarece nu pot face serigrafii. te pot servi cu autocolant simplu..asta nu e problema dar ceasuri nu pot sa fac pt moment.
@lmtdEdition - astept pm cu comanda ta!
va rog frumos sa ma scuzati pt faptul ca postez mai rar..si raspund mai greu la pm!Stickere auto personalizate
Comment
Comment