imi faci ce te-am rugat??? 2 stikere cu logan club si una cu siteul, am ceva probleme cu calculatoru si nu prea primesc PM . cand te apuci de ele sa ma contactezi sa iti trimit nistepoze camm cum as vrea sa fie ,ca pe site nu stiu sa pun poza
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@search me 71 - comanda ta e gata..maine pleaca..scuze de intarziere!
@cypy27 - multumesc!
@cosmin93 - comanda e gata..a plecat!
@spirea robert - da-mi un pm cu nr tau de tel te rog!
@reptila - dungile de cupa sunt gata..maine pleaca!
ma iertati ca raspund mai greu si pt eventualele intarzieri dar nu am prins mereu deschis la posta cand am ajuns de la servici. va mutlumesc!Stickere auto personalizate
Comment
-
-
@raul87 - ai pm!
@cosmin93 - multumesc pt poze!
restul comenzilor au plecat in aceasta saptamana..scuze pt faptul ca nu am mai postat dar am avut programul incarcat!
p.s. - protectie de prag cu clio nu e gata 100%..practic e o mostra..finalul va arata asa cum trebuie!Attached Files- protectie prag megane 2 fata.jpeg (60.9 KB, 90 views)
- protectie prag megane 2 spate.jpeg (61.4 KB, 47 views)
- renault f1 team megane 2 fata.jpeg (72.7 KB, 53 views)
- renault f1 team megane 2 lateral.jpeg (51.5 KB, 52 views)
- renault f1 team megane 2 spate.jpeg (63.4 KB, 40 views)
- DSC01684.JPG (334.9 KB, 52 views)
- DSC01686.JPG (335.0 KB, 44 views)
Stickere auto personalizate
Comment
-
Up ! ...
Am primit coletul ... totul este super
... baiat de cuvant ... RECOMAND !
Am sa pun poze cand voi spala masinaIn cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
http://searchme71.blogspot.com/
Comment
-
Stikerele pt usi spate ce le-ai facut pt userul shearc_me71 sunt acelasi material ca cele de pe stalpuri?! Sau tot negru mat ?? Nu prea am mai intrat pe forum si nu stiu daca ai facut rost de material ca si pe stalpuri.
Spor la vanzare!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Up ! ...
Deci ... spalai si eu masina si facui niste foto (de calitate naspa - nu mi-au mai ramas bani de un aparat bun dupa ce am lasat la spalatorie 20 ron
- IMG0547A.jpg - IMG0548A.jpg - IMG0550A.jpg - IMG0554A.jpg - IMG0557A.jpg
PS... alea de usi spate nu le puseiIn cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
http://searchme71.blogspot.com/
Comment
-
@turturel vreau si eu un set de protectii praguri pt dacia logan berlina, culoare bleu, ceva de genu astaAttached Files
Comment
Comment