ai primit adresa de livrare pt stikere prag logan?
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by turturel View Post@stefan dse - coletul tau a plecat azi!
@alex - multumesc..te mai astept.
@mihai.gigi - aceste imagini in cel mai fericit caz le pot scoate color la imprimanta..pe hartie. pe autocolant..indiferent care ar fi el..nu pot deoarece nu am printer!
@cataliNNN - comanda ta pleaca maine!
am trimis pm tuturor!
multumesc" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Salut turturel , vreau si mai multe stikere , nr meu de tel il trimit pe pm
Comment
-
@savu - comanda a plecat!
@tudor - ai pm!
@narcisuc20 - poze gasesti pe topic..lasa-mi te rog pm cu nr tau de tal!
@ionel89 - am primit pm..te sun zilele urmatoare!
@vev3ritzo1 - comanda e in lucru!
NOU!! benzi cu led albe, albastre, galbene, rosii! ~5 lei banda cu 3 leduri si 2 fire! ledurile sunt smd daca nu ma insel!Stickere auto personalizate
Comment
-
turturel sti bandourile de la megan modelul acela berlina . am un prieten care nu mai are pe acel bandou placuta ovala cu inscriptia 1.9 tdi . tipu ar vrea acea inscriptie daca se poate face cu 1.9 tdci . placuta sa fie pe culare de gri metalizat ( gri perla - logan model 2005 ) scrisul pe 1.9 td pe negru iar ci pe rosu . doua bucati stanga -dreapta si astept un pm cu pretul corect . bafta
Comment
-
Se poate asa ceva?
De dimensiuni 15/15 cm, doar silueta, insa alba.
Multumesc.Attached Files
Comment
-
@savu - multumesc..te astept cu poze!
@narcisuc20 - comanda a plecat!
@ionel89 - comanda a plecat!
@pretorian - comanda a plecat!
comenzile se pot ridica luni chiar daca nu primiti aviz postal..puteti merge dupa pranz la posta!
@cox - ai pm!
@vev3ritzo1 - comanda a plecat..cred ca ai si primit-o!
@cezar - am 4 cruci facute..sper sa fie ok..sunt singurele pe care le am..ca model! legat de silueta..o sa o caut pe net..sper sa o gasesc vectorizata..nu am talent la desenat din maus!
@tataieb12 - se poate rezolva..nu costa mai mult de 1-2 lei un stiker.
@alexalin2009 - daca am sa gasesc grafica cu ats..se poate rezolva!
@iamagi - multumesc.Stickere auto personalizate
Comment
-
@cezar si @search me71 - imi cer scuze ca nu v-am sunat azi dar am fost un pic plecat iar acum e cam tarziu pt telefon.
@cezar - am 4 cruci facute..dar vreau sa vb mai intai!
in rest va astept cu noi comenzi si poze. va multumesc.Stickere auto personalizate
Comment
Comment