If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
dala texturat mai greu gasesti, ia-ti negru mat si o sa dea bine
@ turturel - vezi ca ti-am lasat ceva pe pm, hai ca daca o sa iasa bine ce am comandat iti mai dam ceva de lucru de pe urma careia vei mai trage si tu ceva ;)
Last edited by FlorianYFL; 17 September 2010, 15:59.
@misterio - comanda e in lucru!
@mariuscent si @florian - comena a plecat azi!
@dorupiticurs - comanda e plact..ajunge luni cel mai sigur!
@electrus -le fel - comanda a plecat!
@deluxe - am vb..te mai sun duminica dupa 3-4.
@lawrentiw - cu negru mai te pot ajuta..texturat nu. pe langa asta..cel texturat e mai gros si se muleaza un pic mai greu pe suprafata dorita.
@search me71 - noua comanda e in lucru!
@giu - iti multumesc de asemenea! o precizare am..nu stiu cat rezista autocolantul pe acea husa de roata..eu de fel materialele textile le inscriptionez la presa..termotransfer..se realizeaza cu cauciuc specific acestui procedeu.
@misterio - comanda e gata..pleaca maine!
@sexgod - iti multumesc si eu!
@deluxe si @search me 71 - comenzile sunt in lucru!
as dori sa va multumesc tutror pt comenzi si recomandari si va astept in continuare! am trimis pm tuturor celor care m-au solicitat!
-led-uri tip banda(3 buc / banda) - 5 lei..la 3 benzi comandate.al 4 lea e gratis.
-flag-uri renault sport 2 buc mari + 2 renault f1 team mari - 15 lei (cadou 2 buc mici + 2 renault f1 team mici)
-stikere renault f1 team - 10 lei setul de 4 buc
-stikere renault sport - 3-5-7 lei in fucntie de dimensiune.
stikere bonus la fiecare comanda..ca si pana acum..sau taxe gratuite...sau ambele daca comanda e mai mare.
@dominum - am vb la tel..se poate face..astept dimensiunile!
@laurr 77 - comanda e in lucru!
Zilele astea am reusit sa obtin un discount mai mare la materiale..asadar preturile se vor modifica..in sensul scaderii lor.
Ca si pana acum voi oferi in limita posibilitatilor stikere gratis si reduceri de pret fara sa fac rabat la calitate.
Voi atasa mai jos noua lista de preturi.
Absolut toti clientii care au comandat de la mine stikere, pe langa discountul oferit in momentul comenzii indiferent de perioada in care a fost facuta..vor mai beneficia de un discount suplimetar sau de stikere in plus. Acest lucru este valabil si pt potentialii clienti. Nimeni nu este exclus..indiferent de valoarea comenzii.
Asadar:
-protectiile de prag 4 buc - 20 lei - gratuit stiker cu logan club sau 2 stikere cu renault f1 team.
-stikere renault f1 team - 8 lei 4 buc
-stikere renault sport cu patratele - 2-5 lei in functie de dimensiune
-parasolare - 10-15-20 lei la fel..in functie de dimensiune sau daca se doreste inscriptionarea lui sau nu.
-autocolant stalpi - 10lei
-stikere sponsori - 2 lei sau gratis in functie de comanda si de nr lor.
-stikere pt oglinzi - gratis 2 seturi pe autocolant transparent sau semitransparent sau orice alta culoare.
Preturile de mai sus nu sunt batute in cuie..ele mai pot scadea in functie de valoarea comenzii. La fel si taxele postale..la comenzi mai mari nu se mai platesc sau se platesc 50%.
Nota: Chiar daca pretul a scazut..calitatea a ramas aceeasi la toate stikerele..si anume confectionarea lor se realizeaza din autocolant destinat uzului la exterior..indiferent daca dvs le folositi inauntru sau afara. Pana acum nu am avut plangeri referitoare la ele si intentionez pe cat posibil sa nu existe.
Imi pare rau ca nu am reusit sa fac aceasta modificare pana acum cu toate ca am incercat pe cat posibil sa pastrez un pret accesibil tuturor. Va multumesc si va astept in continuare.
Poze maine!
@casper20 si @dominum - comenzile au plecat azi!
@laurr 77 - comanda e gata!
@misterio - am vb..incerc maine sa rezolv!
@deluxe - stikerul cu petrol head e gata!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment