aaaa ok atunci, scuze daca am deranjat cu ceva
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@gigi-kent - comanda e in lucru!
@floryan..multumesc..am vb cu gigi si mi-a spus ca este membru...mi-a spus si unde sa verific. de asemenea..comanda e in lucru!
@flonzn - cele dupa fata sunt 15 lei 2 buc. am sa iti dau pm cu nr de tel si te rog sa imi lasi si tu un pm cu nr tau de tel ca sa te sun.
@kata dog - ai pm!
@gimy, @tim - comenzile au plecat ieri!
@deluxe, @search me 71, @patriotu, @floryan - maine voi pune poze cu comenzile finalizate...in seara asta nu am aparatul disponibil..nu am cu ce poza. mentionez ca pozele de mai jos sunt transferate din alta parte.
@astyle0392 - comanda e in lucru!
va multumesc tuturor pt comenzi si recomandari si ma bucur ca stikerele va sunt pe plac. va astept in continuare! RESPECT!!Stickere auto personalizate
Comment
-
Am cumparat stickere pentru stalpi. Livrare prompta, calitate material buna. Multumirile de rigoare @turturel.Attached Files
Comment
-
va multumesc pt recomandari!
@astyle - comanda e gata!
@floNZN , @mariuscent &@floryan, @jelly - comenzile sunt in lucru!
@search me 71, @deluxe, @patriotu - comenzile sunt gata!
am raspuns tuturor pe pm!Attached Files- P1050017.JPG (855.2 KB, 191 views)
- P1050018.JPG (768.6 KB, 153 views)
- P1050019.JPG (775.3 KB, 107 views)
- P1050021.JPG (719.8 KB, 116 views)
- P1050023.JPG (844.3 KB, 110 views)
- P1050024.JPG (733.3 KB, 99 views)
- P1050025.JPG (756.8 KB, 75 views)
- P1050026.JPG (746.7 KB, 70 views)
- P1050027.JPG (731.0 KB, 68 views)
- prag dreapta fata focus 3.JPG (325.0 KB, 91 views)
- prag dreapta spate focus 3.JPG (265.5 KB, 95 views)
- prag stanga fata focus 3.JPG (280.8 KB, 85 views)
- prag stanga spate focus 3.JPG (279.2 KB, 90 views)
Stickere auto personalizate
Comment
-
Salut turturel!
Am montat scrisurile trimise .Au iesit f. bine. Sa vedem cum se vor comporta dupa iarna. Sunt super ok. Multumesc si o sa ne mai auzim pentru alte comenzi.
Cine are nevoie apelati cu incredere ca sunt lucruri de calitate de la un om serios!
Comment
-
Am revenit cu poze...am reusit sa pun protectiile de prag...este exact cum am vrut...Multumesc mult. Recomand Turturel!sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
as vrea sa postez pozele aici dar nu stiu cum sa o fac,a uite ca am reusit asa arata pe masina...citeva din eleLast edited by MIRCEA 97 GMB; 4 October 2010, 12:27.sigpic
Comment
-
Stiker praguri
Salut! Ramasesem dator cu cateva poze! Din cauza timpului nu am reusit pana acum. Multumesc inca o data Turturel!
Comment
-
pun si eu cateva poze cu produsele montate, toate sunt super din toate punctele de vedere. multumesc inca o data . scuze de calitatea pozelor, sunt facute cu telefonulsigpic
Comment
-
turturel, asa ceva poti sa faci? e acelasi font ca la stickerele originale petrolhead...daca poti, un pm cu pretu pentru 4 bucati si alte detaliiAttached Filessigpic
Comment
-
salut
ceva pentru v-ul cromat ai ? un colant negru ?
Comment
Comment