Genul de praguri asa, cat ma costa ?..oare ce culori merge, masina este gri platine...ori asa cum sunt in foto
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
salut turturel, multumesc foarte mult pentru aspirina !
au iesit foarte bine, multumesc pentru micul bonus si pentru amabilitatea cu care m-ai tratat, daca maine imi permite timpu, o sa pun pe masina stickerele si cred ca o sa le puna si sebyup, facem poze si punem aici sa vada lumea ce marfa dai!
Din partea mea un mare "UP!"- oameni buni e super domnul!
P.S imi plac si pragurile! dar eu le am pe alea din fabrica... o sa pun o poza si sa imi zici daca poti face si pentru spate
O seara buna,
alexapo_BT
Comment
-
Intrebare
Salut, cat m ar costa protectiile aste de prag,cu tot cu livrare, dar cele pt usile din fata ?Attached Files
Comment
-
-
Pun aici si asta cu michelin .
Atept o poza cam cum ar iesi .
Mersi[/QUOTE]Attached Files
Comment
-
Primit protectiile praguri...le-am montat dar inca nu am apucat sa fac poze (cred ca in cursul zilei de azi o sa revin cu poze), de la mine un mare UP, recomand cu incredere....
PS. Merci pentru stikerele bonus cu Renault F1 TeamDaca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
@turturel, cat costa un set de 2 stickere ca cel din atasament, dar fara scris si pe negru?
In plus, stickerele se lipesc pe uscat sau pe umed?
Merci!Attached FilesI don't ride low, I fly high...
Comment
-
sa iasa ceva in genul loganului din fotografie....
OFF: scuze pentru dublu post...Attached FilesI don't ride low, I fly high...
Comment
-
de la ultimul meu post cam toata lumea are pm(pitoonu, wertys, beso, criSTI,ioncuug, kenjiro)..mai putin dl cristidedea..de la care astept dimensiunea pt eleron. sper sa nu se supere si sa spuna ca fac discriminare.
2 stikere de genul costa 15 lei fara taxe. cu taxe sunt 20 de lei. de preferat ar fi sa mai luati ceva..de prima data ca sa nu platiti taxe de mai multe ori. daca nu doriti..va trimit numai astea 2 stikere. astept pm de la dvs.Stickere auto personalizate
Comment
-
-
poze pt @beso!Stickere auto personalizate
Comment
Comment