auzi pt W golf combi,faci protecti de prag din carbon
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
multumesc turturel pentru material... iata ce a iesit. apelati cu incredere.. preturi mici calitate maxima
Comment
-
si eu ii multumesc mult.pun cateva poze cu ele lipite pe praguri,apelati cu mare incredere
Comment
-
@snoop, @gimy, @mircynho11 - comenzile voastre au plecat azi!
@cosmin83 - noua comanda de protectii carbon a intrat in lucru!
@cristi4speed - 10 lei 2 rame de numar personalizate cu renault f1 team, logan club, dacia club, forum reno, renault sport sau ce ai mai dori ca sa aibe legatura cu renault! iti atasez o poza mai jos.
@UCN - comanda ta de carbon3D a fost notata..astept pm cu datele tale!
@misterio - comanda e aproape gata!
@BERILA - comanda ta de carbon a fost notata..si va intra in lucru!
va multumesc tuturor pt poze si recomandari..si ma bucur ca va plac..atat stikerele cat si cutiile!Stickere auto personalizate
Comment
-
turturel cum am promis poze
super calitate il recomand.
turturel mi-a cam dat batai de cap v-ul cromat pana l-am colantat m-am chinuit ceva. dar vad ca au aparut cateva zone unde s-a dezlipit sa incerc sa lipesc cu feonul?Last edited by sKyb0y; 13 November 2010, 00:01.
Comment
-
@skyboy - suprafata trebuie sa fie curata si degresata pt a nu aparea probleme. fiind si timpul asta..ar fi necesar la elementele de exterior si incalzirea suprafetei cu un feon..chiar si casnic. pe langa asta..el se lipeste foarte bine si rezista in acelasi timp daca ornamentul cromat este scos. la fel..chiar si degetele noastre au grasime in ele..si daca autocolantul..atat acesta cat si oircare altul este atins in mod repetat..adezivul isi pierde din proprietati. sa nu uit..pt ca adezivul sa isi faca pe deplin treaba ar fi indicat 48 de ore masina sa nu fie dusa la spalatorie. acest lucru il recomand pt orice stiker...indiferent ca e carbon printat, 3D sau autocolant clasic. oricum daca apar probleme ai nr meu de tel..ma suni la orce ora.Stickere auto personalizate
Comment
-
am degresat suprafata, m-am spalat pe maini cu spirt chiar. zonele alea cred ca au aparut din cauza faptului ca v-ul nu este foarte drept si este o zona curbata.
Comment
Comment