un nr de telf pe PM pls!
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
va multumesc pt recomandari!
@skyboy - coamdna e gata!
@niros - comanda e gata!
@ion cuug - comanda e in lucru!
@danut88 - ai pm!
azi am primit material fresh carbon 3D oracal. va astept cu comenzi in continuare.
protectii prag fiat panda..cele dupa spate sunt un pic inestetice dar zona era destul de afectata de zgarieturi..iar clientul le-a dorit ceva mai late.Stickere auto personalizate
Comment
-
Sarbatori Fericite!
@skyboy, @niros si @cristi_alex - comenzile voastre au plecat azi si se pot ridica luni dupa pranz direct de la posta. nu e necesar sa asteptati avizul. va multumesc!
@floryan YFL - coamnda e in lucru!
@iooon - comanda e in lucru!
@deluxe - ti-am pus deoparte leduri..te astept cu raspunsul final!
@danut88 - coamnda e in lucru!
@nicu rcn - stikerul e aproape gata!
as dori sa urez tuturor membrilor Logan Club, Craciun Fericit alaturi de cei dragi, multa sanatate, bucurii si tot ce doriti sa vi se implineasca. de asemenea va multumesc pt comenzi si va astept in continuare. Sarbatori fericite!Attached Files- stalpi slz + stiker.jpg (50.6 KB, 173 views)
- iulikk clio 1.JPG (74.0 KB, 166 views)
- iulikk clio 2.JPG (47.7 KB, 142 views)
- iulikk clio 3.JPG (29.2 KB, 152 views)
- P1050353.jpg (60.6 KB, 157 views)
- P1050354.jpg (49.3 KB, 125 views)
- P1050355.jpg (32.5 KB, 134 views)
- P1050356.jpg (49.4 KB, 139 views)
- P1050357.jpg (45.3 KB, 156 views)
- P1050358.jpg (65.6 KB, 149 views)
Stickere auto personalizate
Comment
-
stikere carbon
poze cu stikare,am reusit sa le lipesc,nu toate,inca o data super au iesitsigpic
nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber
Comment
-
in primul rand vreau sa urez craciun fericit tuturor si sa-i multumesc mult lui Turturel pentru materialul de carbon si pentru leduri un mare Upp comandati cu incredere e un mare om
Comment
Comment