salut , folie ce imita aluminiul gasesc la tine ?
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Findca a fost frumos zilele astea am lipit protectiile,numerele micute pt oglinda si am fixat si ledurile in spate..
Am stricat 2 stickere cu numere pe oglinda din stanga ,nu se lipeau deloc pe ea.Dupa ce am frecat cu spirt si cu hartie igienica cam 20 min am reusit sa le lipescLast edited by vdmihai; 6 March 2011, 22:20.sigpic
!
Comment
-
salut! as fi si eu interesat de urmatoarele:
- 2 seturi de protectii praguri cu carbon ca cele din poza; dimensiunile sunt ca si cele originale? pe fata am din fabrica si vreau sa stiu daca nu vor ramane resturi...
- 2 seturi de sigle tot carbon (vezi poza);
- 2 seturi de stikere ptr oglinzi BT 20 LEA;
- 7 seturi de sigle Logan club Botosani (ai sigla atasata!).
Un pret total te rog!
Comment
-
@lucialina - am notat nr tau..ai si pm! o sa incerc sa te sun in cateva zile!
@narcisuc20 - ai pm..sorry pt ca nu am reusit sa te sun..timpul e ff limitat.
@parvu alex - am vb!
@logan bihor - comanda e in lucru!
@mirax - comanda e in lucru...ramane sa mai vb
@body76 - am vazut pm-ul tau..de asemenea te rog sa nu te superi..dar te sun cat pot de repede..ai si o poza cu stikerul pt sigla mai jos.
va mutlumesc pt comenzi si recomandari si va astept in continuare.
imi cer scuze daca am mai intarziat cu telefoanele sau cu comenzile dar timpul e foarte scurt. o seara buna tuturor!Stickere auto personalizate
Comment
-
salut!
VREAU SI EU CATEVA BUCATI DE FOLIE CARBON 3D,UNA PT CONSOLA CENTRALA,UNA PT AIRBAG-UL PASAGER,SI UN STIKER CU LOGAN PT.PORTIUNEA DE BORD DE DEASUPRA AIRBAGULUI(CEA INCERCUITA). ADRESA MEA CRED CA O MAI AI. MULTUMESCAttached Files
Comment
-
Inca ceva poze de la mine.
Am reusit sa potrivesc autocolantul pentru stalpi.Last edited by vdmihai; 9 March 2011, 21:52.sigpic
!
Comment
-
-
@parvu alex - argintiul meu..ar fi cam ceea ce cauti tu ca si nuanta!
@titidav - comanda e in lucru!
@boly76 - comanda e in lucru!
@lucialina - comanda e in lucru!
@narcisuc20 - am vb!
restul comenzilor sunt in lucru!
pe cine nu am reusit sa sun..o sa fac tot posibilul in acest weekend. va multumesc pt comenzi si recomandari!Stickere auto personalizate
Comment
Comment