Foarte serios D-l Turturel, recomand!
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
un sticker blow off cum e in poza poti face?Astept Pm, MultumescAttached FilesTaria unui barbat nu consta in a iubi mai multe femei….ci in a ramane fidel unei singure femei
Comment
-
as vreau si eu daca se poate protectiile pentru prag din carbon 3 D la fel ca in modelul de mai jos si autocolant 651 pentru stalpi.Attached Files
Comment
-
am revenit cu pozele
Comment
-
Originally posted by Dreamer View Postas vreau si eu daca se poate protectiile pentru prag din carbon 3 D la fel ca in modelul de mai jos si autocolant 651 pentru stalpi.
Comment
-
@mihaitza mcv - am notat si astept ok-ul colegului @dreamer pt comanda!
@inspector - inca nu am ajuns la locul cu pricina..te rog sa ma scuzi dar la 8 nu mai era deschis cand am ajuns eu acasa. o sa incerc maine sa ajung.
de asemenea..legat de stiekrul cu blow off--daca e poza buna se poate face!
@piciuX - am vb. comanda de carbon e notata!
@andu 4 all - multumesc!
@flo NZN - am vb!
comenzile anuntate au plecat1 va multumesc!Attached Files- valikris prag fata 1.jpg (96.4 KB, 129 views)
- valikris prag spate 1.jpg (100.0 KB, 106 views)
- valikris stiker lateral.jpg (70.8 KB, 123 views)
- ford prag fata carbon.jpg (61.8 KB, 117 views)
- ford prag spate carbon.jpg (61.4 KB, 89 views)
- ford stikere spate.jpg (61.3 KB, 98 views)
- P1050610.jpg (33.7 KB, 96 views)
- P1050611.jpg (57.2 KB, 82 views)
- P1050615.jpg (57.8 KB, 84 views)
- P1050609.jpg (75.1 KB, 186 views)
- P1050616.jpg (64.8 KB, 186 views)
Stickere auto personalizate
Comment
-
mi-a sosit comanda azi le-am montat foarte multumit
recomand !
Ps. in ce stadiu sunt celelalte stickere ?
Comment
-
postul 1202 : este acelasi blow off care ti l-am cerut si eu. daca reusesti al meu esti
lasand gluma la o parte daca se poate ne auzim la telefon
Originally posted by Inspector View Postun sticker blow off cum e in poza poti face?Astept Pm, MultumescZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Originally posted by razvan05 View Postpostul 1202 : este acelasi blow off care ti l-am cerut si eu. daca reusesti al meu esti
lasand gluma la o parte daca se poate ne auzim la telefon
asta-i masina lui crististreuleaTaria unui barbat nu consta in a iubi mai multe femei….ci in a ramane fidel unei singure femei
Comment
Comment